PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
288g ile 8280dt
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 317528" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: 288g ile 8280dt</strong></p><p></p><p>288g tekçekeri 2007 nisanından beri kullanıyorum.vites arlıgı ve hızları hidrolik düzensizliği ve hafisliğinden dolayıo beş para etmez.4x4 lerini bilmiyorum.ama hidrolik vites aralıgı ve hızları aynı olsgu için aynı sorun ondada vardır.motor olarak güzel seri ama bu üç neden illallah ettiriyor.hele arziniz dalgalı rampalı ise vay halinize.yolda 15 devirn üstünde gidemiyoruz zıplaya zıplaya kan işetiyor.ilaçlamada gübre atmada tohum ekmede dönüşlerde tarlaya zarar vriyor ürüne zarar veriyor çok geniş döneceksin ön tekerin yoprak toplaması yırtması da ayrı bir sorun.285 daha güzel ve dengeli oturaklı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 317528, member: 988"] [b]Ynt: 288g ile 8280dt[/b] 288g tekçekeri 2007 nisanından beri kullanıyorum.vites arlıgı ve hızları hidrolik düzensizliği ve hafisliğinden dolayıo beş para etmez.4x4 lerini bilmiyorum.ama hidrolik vites aralıgı ve hızları aynı olsgu için aynı sorun ondada vardır.motor olarak güzel seri ama bu üç neden illallah ettiriyor.hele arziniz dalgalı rampalı ise vay halinize.yolda 15 devirn üstünde gidemiyoruz zıplaya zıplaya kan işetiyor.ilaçlamada gübre atmada tohum ekmede dönüşlerde tarlaya zarar vriyor ürüne zarar veriyor çok geniş döneceksin ön tekerin yoprak toplaması yırtması da ayrı bir sorun.285 daha güzel ve dengeli oturaklı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
288g ile 8280dt
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt