PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
3.050 4x4 kullanıcıları yardımınıza ihityacım var.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="çiftçilikhayatı" data-source="post: 833612" data-attributes="member: 48981"><p><strong>Ynt: 3.050 4x4 kullanıcıları yardımınıza ihityacım var.</strong></p><p></p><p>3060 4*2 sini biz kullanıyoruz (minimax bahçe serisi). Yaklaşık 200 dönüm bahçeyi sürüyoruz. 5 yılda bir arka lastikler bitiyor. 2007 model traktör. sıfır aldık ve bi kez lastik değişimi oldu. Ancak 4*4 nün performansına bizzat şahit olunca , bizim traktörün sanki bir buçuk katı güçlü bir traktör var gibi gelidi bana. ama motor gücü aynı . Zamanında bizim peder bayide traktörü alcağı sırada aradım , 4 çekeri al dedim . Bana azar attı ))) ))) dağa mı süreceksin 4 çekerini diye. Bi kaç yıl sonra pişman oldu tabi 4 çeker 3060 almadığına. Baktı olacak gibi değil arziler eğimli ve çift çok yoruluyor, bu yıl same frutteto3 80.3 aldı. Traktör önümüzdeki hafta teslim edilecek.. Zamanın da 4 çeker lamış olsaydı gidip sıfır same almak zorunda kalmayacaktık. Ve o zman biz 34 bin lirya aldık 4*2 sini ;4*4 de 39 bin liraydı.. Gerekli olunca ikinci el temiz bir bahçe tipi tek çekr alınırdı.. Diyeceğim odir ki 4 çeker 3050 eger temizse sakın kaçırma..Bizm zmanında 4 çeker almammız pahalıya mal oldu bize...fiyatıda gerçekten uygun ve çekiş yönünden canavar gibidir .. Bizm traktörün frenleri filan çok iyi. viteslerinde bazen çift sürerken zor geçme oluyor. ama sanırsam oda şanzımanın biraz ısınmasından. Haliyle metale genleşir ısınınca. Fakat hiç vites karıştırma sorunu olmadı bu güne kadar.. Ha yüke binince mesela toprak , taş , meyve taşıdığımızda ara şanzımanın faydasıyla süper çekiyor.. Kaçırma al al al : güçç*-* güçç*-* güçç*-*</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="çiftçilikhayatı, post: 833612, member: 48981"] [b]Ynt: 3.050 4x4 kullanıcıları yardımınıza ihityacım var.[/b] 3060 4*2 sini biz kullanıyoruz (minimax bahçe serisi). Yaklaşık 200 dönüm bahçeyi sürüyoruz. 5 yılda bir arka lastikler bitiyor. 2007 model traktör. sıfır aldık ve bi kez lastik değişimi oldu. Ancak 4*4 nün performansına bizzat şahit olunca , bizim traktörün sanki bir buçuk katı güçlü bir traktör var gibi gelidi bana. ama motor gücü aynı . Zamanında bizim peder bayide traktörü alcağı sırada aradım , 4 çekeri al dedim . Bana azar attı ))) ))) dağa mı süreceksin 4 çekerini diye. Bi kaç yıl sonra pişman oldu tabi 4 çeker 3060 almadığına. Baktı olacak gibi değil arziler eğimli ve çift çok yoruluyor, bu yıl same frutteto3 80.3 aldı. Traktör önümüzdeki hafta teslim edilecek.. Zamanın da 4 çeker lamış olsaydı gidip sıfır same almak zorunda kalmayacaktık. Ve o zman biz 34 bin lirya aldık 4*2 sini ;4*4 de 39 bin liraydı.. Gerekli olunca ikinci el temiz bir bahçe tipi tek çekr alınırdı.. Diyeceğim odir ki 4 çeker 3050 eger temizse sakın kaçırma..Bizm zmanında 4 çeker almammız pahalıya mal oldu bize...fiyatıda gerçekten uygun ve çekiş yönünden canavar gibidir .. Bizm traktörün frenleri filan çok iyi. viteslerinde bazen çift sürerken zor geçme oluyor. ama sanırsam oda şanzımanın biraz ısınmasından. Haliyle metale genleşir ısınınca. Fakat hiç vites karıştırma sorunu olmadı bu güne kadar.. Ha yüke binince mesela toprak , taş , meyve taşıdığımızda ara şanzımanın faydasıyla süper çekiyor.. Kaçırma al al al : güçç*-* güçç*-* güçç*-* [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
3.050 4x4 kullanıcıları yardımınıza ihityacım var.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt