PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
3,095d pancar sökümünde
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="burak" data-source="post: 206331" data-attributes="member: 255"><p><strong>Ynt: 3,095d pancar sökümünde</strong></p><p></p><p>guzel foto beyler bende 2008 sonlarında barıs aldım ve ve barıs mak 4x4 3105 takmıstım cok guzel mak ama arıza cok verıordu bır ozelı var pulluk tıtresım çamur da sokum yapabılıordu ve mak gerı sattım ve kuruda 1 tavsan ama camurda ıse 3 takfıye ıle sokurodum ve bu sene özeniş mak kullandım 2 sefer tır doldurdum hosuma gıtmedı sokumu neden cunku mak hemen kayışlar kacırıor ve ısındı mak elverıslı degıldı 3085 4x2 takılıdı camurda sokumu yok ozenısın arkadaslar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="burak, post: 206331, member: 255"] [b]Ynt: 3,095d pancar sökümünde[/b] guzel foto beyler bende 2008 sonlarında barıs aldım ve ve barıs mak 4x4 3105 takmıstım cok guzel mak ama arıza cok verıordu bır ozelı var pulluk tıtresım çamur da sokum yapabılıordu ve mak gerı sattım ve kuruda 1 tavsan ama camurda ıse 3 takfıye ıle sokurodum ve bu sene özeniş mak kullandım 2 sefer tır doldurdum hosuma gıtmedı sokumu neden cunku mak hemen kayışlar kacırıor ve ısındı mak elverıslı degıldı 3085 4x2 takılıdı camurda sokumu yok ozenısın arkadaslar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
3,095d pancar sökümünde
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt