PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
3.105 köyülüyor böyle bir şey olamaz mf traktörün mersedesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="meskisehiri" data-source="post: 30989" data-attributes="member: 2"><p><strong>Ynt: 3.105 köyülüyor böyle bir şey olamaz mf traktörün mersedesi</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Sezer adlı arkadaş 1000 tane 3.105 konusu açmış, konuyu bir yerde toplayın lütfen. Salih kardeşim, burada bir yanlış anlaşılma var. İşim gücüm yok burada birde pazarlama ile uğraşamam. Motorların piyasası beni ilgilendirmez. At gözlüğü çıkarılıp şöyle bir etrafa bakılmalı bence. Yani 3.105 nere Ares nere? Ben bunun karşılaştırmasını yapıyom. Hangi motor iyi bilmem ama Claas isterse en dandik motor olsun heralde bi 3105 ' ten iyidir. Sezer arkadaşımız yerli motorla ithal motoru karşılaştırmakla ilk hatasını yapıyor. İkinci hatası Claas Ares ' le 3.105 karşılaştırılır mı hiç? Hadi Celtic dese bir nebze olur. 3.105 ' in piyasası varsa bu onun en iyi motor olduğunu göstermez. Fendt ' in hiç piyasası yok dandik mi peki?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="meskisehiri, post: 30989, member: 2"] [b]Ynt: 3.105 köyülüyor böyle bir şey olamaz mf traktörün mersedesi[/b] Sezer adlı arkadaş 1000 tane 3.105 konusu açmış, konuyu bir yerde toplayın lütfen. Salih kardeşim, burada bir yanlış anlaşılma var. İşim gücüm yok burada birde pazarlama ile uğraşamam. Motorların piyasası beni ilgilendirmez. At gözlüğü çıkarılıp şöyle bir etrafa bakılmalı bence. Yani 3.105 nere Ares nere? Ben bunun karşılaştırmasını yapıyom. Hangi motor iyi bilmem ama Claas isterse en dandik motor olsun heralde bi 3105 ' ten iyidir. Sezer arkadaşımız yerli motorla ithal motoru karşılaştırmakla ilk hatasını yapıyor. İkinci hatası Claas Ares ' le 3.105 karşılaştırılır mı hiç? Hadi Celtic dese bir nebze olur. 3.105 ' in piyasası varsa bu onun en iyi motor olduğunu göstermez. Fendt ' in hiç piyasası yok dandik mi peki? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
3.105 köyülüyor böyle bir şey olamaz mf traktörün mersedesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt