PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
3.105 köyülüyor böyle bir şey olamaz mf traktörün mersedesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 31528" data-attributes="member: 6"><p><strong>Ynt: 3.105 köyülüyor böyle bir şey olamaz mf traktörün mersedesi</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar bir deli kuyuya taş atmış sizinkide o hesap arkadaşlar ben, Meriç ve diğer CLAAS sahipleri yada kullananlarında hiç biri Sezer ' e CLAAS ' ı övmedi. Sezerle özel msj yoluyla konuşmayı ben yaptım. Allah aşkına apıtık sapıtık konuşmayın. SAlih ve ynkgl ya kardeşim sankim biz beraber konuştuk. Çok anlıyormuş biliyormuş gibi konuşmalara yapmayın gözünüzü seveyim. Ben Sezer ' e ne dediysem onu size yazdım. Sadece ARES kalkışta otomatik şanzımanı ile onu geçer dedim. Bizim burada bizim motoru gören bir kişininde söylediği sözleri ifade ettim. Bunu yaparken senin motorun böyle şöyle filan gibisinden laflar söyleyip kötülemedim. Sezer lafı ortaya attı kendisi ortada yok. Siz hala onun adına konuşuyorsunuz. Yaw el insaf diyorum. Bu kadar yani.... </p><p></p><p>Ynkgl kardeşim ben daha önce TLA 100 ile bizim motorun yan yana resimlerini koydum. TLA bizim motorun yanında nasıl duruyor. Bu arkadaşlar bunu gördü. Bizim motor TSA 110 JD 6330 dan büyük ve kalıplı. MF 6470 ve ARES 547 ATX ' iolan arkadaşımın motorları yan yana çekili resimi var. 96 HP lik ARES 130 Hpli 6470 ten büyük geniş ve kalıplı. Bunu resimlede gösteririm. Canlıda gösteririm. Buradaki arkadaşlar birçoğu resimlerini görmüştür. CLAAS ' lar en çok Tekirdağ, Çorlu, Silivri, Edirne, Kırklareli, Bandırma ve Konya tarafında yaygın. Sizin köyde belki yoktur. Onun için bilmezsin. Senin konuştuğun toprak ağlarından bizimde birçok tanıdığımız bildiğimiz kişiler var. Adamlarda 3 tane 123 lük ARES olanı bile var. Biz başka memleketin insanı değiliz. Bizde aynı yerdeniz. Senin konuştuğu kişiler kimler bilmiyorum. Ama böyle diyecek adama göremiyorum.</p><p></p><p>Ayrıca arkadaşlar sitedeki diğer arkadaşları ve Mustafa ' yı zor durumda bırakmayın. Konun kilitlenmesini talep ediyorum. Birisi lafı atmış ortada yok arkasında haybeye tartışıyorsunuz....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 31528, member: 6"] [b]Ynt: 3.105 köyülüyor böyle bir şey olamaz mf traktörün mersedesi[/b] Arkadaşlar bir deli kuyuya taş atmış sizinkide o hesap arkadaşlar ben, Meriç ve diğer CLAAS sahipleri yada kullananlarında hiç biri Sezer ' e CLAAS ' ı övmedi. Sezerle özel msj yoluyla konuşmayı ben yaptım. Allah aşkına apıtık sapıtık konuşmayın. SAlih ve ynkgl ya kardeşim sankim biz beraber konuştuk. Çok anlıyormuş biliyormuş gibi konuşmalara yapmayın gözünüzü seveyim. Ben Sezer ' e ne dediysem onu size yazdım. Sadece ARES kalkışta otomatik şanzımanı ile onu geçer dedim. Bizim burada bizim motoru gören bir kişininde söylediği sözleri ifade ettim. Bunu yaparken senin motorun böyle şöyle filan gibisinden laflar söyleyip kötülemedim. Sezer lafı ortaya attı kendisi ortada yok. Siz hala onun adına konuşuyorsunuz. Yaw el insaf diyorum. Bu kadar yani.... Ynkgl kardeşim ben daha önce TLA 100 ile bizim motorun yan yana resimlerini koydum. TLA bizim motorun yanında nasıl duruyor. Bu arkadaşlar bunu gördü. Bizim motor TSA 110 JD 6330 dan büyük ve kalıplı. MF 6470 ve ARES 547 ATX ' iolan arkadaşımın motorları yan yana çekili resimi var. 96 HP lik ARES 130 Hpli 6470 ten büyük geniş ve kalıplı. Bunu resimlede gösteririm. Canlıda gösteririm. Buradaki arkadaşlar birçoğu resimlerini görmüştür. CLAAS ' lar en çok Tekirdağ, Çorlu, Silivri, Edirne, Kırklareli, Bandırma ve Konya tarafında yaygın. Sizin köyde belki yoktur. Onun için bilmezsin. Senin konuştuğun toprak ağlarından bizimde birçok tanıdığımız bildiğimiz kişiler var. Adamlarda 3 tane 123 lük ARES olanı bile var. Biz başka memleketin insanı değiliz. Bizde aynı yerdeniz. Senin konuştuğu kişiler kimler bilmiyorum. Ama böyle diyecek adama göremiyorum. Ayrıca arkadaşlar sitedeki diğer arkadaşları ve Mustafa ' yı zor durumda bırakmayın. Konun kilitlenmesini talep ediyorum. Birisi lafı atmış ortada yok arkasında haybeye tartışıyorsunuz.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
3.105 köyülüyor böyle bir şey olamaz mf traktörün mersedesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt