PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
3 Temmuz 2017 ayçiçeği hasadı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="MASAY" data-source="post: 1146901" data-attributes="member: 73494"><p>Capa yapmamak faydali olabilir ..bunu degerlendirmek gerek..bir de taban yerde aycicegi mutlaka dediginiz gibi verim yapar..bizim yerler kirac o yuzden 24 cm ektik ama 17 cm ekenlerde ayni verimi aldi..tabi taban yer olsa sık ekmek verimi artirir cunku tala besliyor.kirac cabuk cokuyor.bizim de taban sulak yerler var ama millet misir ekiyor misirdan vazgecirmek aycicegine donmeleri icin anlatiyorum faydalarini.ama bu yil misirlar da cok verimli durmuyor benim kanimca bir kac sene sonra kadirlinin taban sulam yerlerine de aycicegine donecekler...bu kirac yerlerde ust gubresi kullanan yerlerde kafa buyudu ama icini dolduramadi sonucta tarla kirac beslemiyor..ama bu capa cekmeme isini dusunecem bir kac senedir degisik uygulamalar deeniyorum .bu yil aslinda cok cok fazla yagmur yagdi bizim bolgeye fakat verim gecen yilin ortlamasindan 50-100 kg asagi geldi..sebebi cekirdek cinsi mi yoksa cok fazla yagisi sevmedi mi bilemedik...sizin de tecrubelerinizi aktarmanizi bekliyorum.....</p><p></p><p><a href="http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954" target="_blank">TrakKulüp Mobil Uygulaması</a> kullanılarak gönderilmiştir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MASAY, post: 1146901, member: 73494"] Capa yapmamak faydali olabilir ..bunu degerlendirmek gerek..bir de taban yerde aycicegi mutlaka dediginiz gibi verim yapar..bizim yerler kirac o yuzden 24 cm ektik ama 17 cm ekenlerde ayni verimi aldi..tabi taban yer olsa sık ekmek verimi artirir cunku tala besliyor.kirac cabuk cokuyor.bizim de taban sulak yerler var ama millet misir ekiyor misirdan vazgecirmek aycicegine donmeleri icin anlatiyorum faydalarini.ama bu yil misirlar da cok verimli durmuyor benim kanimca bir kac sene sonra kadirlinin taban sulam yerlerine de aycicegine donecekler...bu kirac yerlerde ust gubresi kullanan yerlerde kafa buyudu ama icini dolduramadi sonucta tarla kirac beslemiyor..ama bu capa cekmeme isini dusunecem bir kac senedir degisik uygulamalar deeniyorum .bu yil aslinda cok cok fazla yagmur yagdi bizim bolgeye fakat verim gecen yilin ortlamasindan 50-100 kg asagi geldi..sebebi cekirdek cinsi mi yoksa cok fazla yagisi sevmedi mi bilemedik...sizin de tecrubelerinizi aktarmanizi bekliyorum..... [URL=http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954]TrakKulüp Mobil Uygulaması[/URL] kullanılarak gönderilmiştir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
3 Temmuz 2017 ayçiçeği hasadı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt