PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
3 TRAKTÖRÜN İŞİNİ ATOMKARINCA NH-TT50 YE YÜKLEDİK-PANCAR YERLERİNİ HAZIRLIYORUM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hacimmet" data-source="post: 343858" data-attributes="member: 17222"><p><strong>Ynt: 3 TRAKTÖRÜN İŞİNİ ATOMKARINCA NH-TT50 YE YÜKLEDİK-PANCAR YERLERİNİ HAZIRLIYORUM</strong></p><p></p><p></p><p></p><p><strong> Arkadaşlar buraya açıklık getireyim biz daha önce dik bıçaklı rototiller kullanıyorduk o traktörü zorluyordu bu alabora -L- bıçak zorlamanın aksine motora hız veriyor o yüzden 50 bg lik traktör çekebiliyor eski alet 210 luktu onu asla çekemez zannedersem yani benim gözlemlediğim -L- ve -C- bıçak rototillerler traktörü hiç zorlamıyor ve çok daha iyi iş çıkartıyor tavsiye ederim herkeze bir deneyin farkı göreceksiniz.</strong></p><p></p><p><strong> Tarlalar güz nadası toprağımız yağlı kalın toprak ama güz nadası olduğu için kesek hiç yok üflesen toz olacak gibi tarlalarda tavunda.</strong></p><p></p><p><strong> Cihan senin tarlanın kesekleri tt yle kırılmaz ama daha büyük traktörle o kesekleri en iyi halledecek alet -L- C- bıçak rototillerler bence bilmiyorum kullanıyormusunuz kullanmıyorsanız mutlaka dene eskiden biz kepçekle pancar yükletirken sizin tarlalardan daha kesekli olurdu hep rototillerle hallederdik</strong></p><p></p><p><strong> Normalde küçük traktör boyundan büyük işe sokunca hararet sınırda gece olunca serinlikten düşeceğine lambaları yakınca hararet yükseliyor bende anlamadım ya ekstra yük sarfettiriyor motara yada başka birşey ama yarın servise soracağım unutmassam.</strong></p><p></p><p><strong> Teşekkürler Çağrı</strong></p><p></p><p><strong> İNŞALLAH birşey olmaz yarında hayırlısıyla eksinde o zamana gelir yeni traktör İNŞALLAH </strong></p><p></p><p><strong> Sağol Ali çok fazla değil ben 40 dekar ekiyorum Babamda 60-70 dekar ekecek galiba </strong></p><p></p><p></p><p> <strong>Teşekkürler arkadaşlar Benimde aklıma geldi arkadaşım gündüz denedim bu gün lamabaları açınca yükseliyor ibre şase işi çözer herhalde teşekkürler</strong></p><p></p><p><strong> Sağol toprağım traktör yeni değil geçen yıl alındı babamın </strong></p><p></p><p><strong> Eyvallah abi bu site kapanma olayı ne ya anlamadım ama dur bi bakim.</strong></p><p></p><p></p><p><strong> Zorlamadan değil kısa devreden galiba turboyu bilmeme ama çift çeker olsa çok iyi olacak özellikle mandıra için</strong></p><p></p><p><strong> Sağol kerdeşim gidenlerin 1 model üstü aynı td65d 4x4</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hacimmet, post: 343858, member: 17222"] [b]Ynt: 3 TRAKTÖRÜN İŞİNİ ATOMKARINCA NH-TT50 YE YÜKLEDİK-PANCAR YERLERİNİ HAZIRLIYORUM[/b] [b] Arkadaşlar buraya açıklık getireyim biz daha önce dik bıçaklı rototiller kullanıyorduk o traktörü zorluyordu bu alabora -L- bıçak zorlamanın aksine motora hız veriyor o yüzden 50 bg lik traktör çekebiliyor eski alet 210 luktu onu asla çekemez zannedersem yani benim gözlemlediğim -L- ve -C- bıçak rototillerler traktörü hiç zorlamıyor ve çok daha iyi iş çıkartıyor tavsiye ederim herkeze bir deneyin farkı göreceksiniz.[/b] [b] Tarlalar güz nadası toprağımız yağlı kalın toprak ama güz nadası olduğu için kesek hiç yok üflesen toz olacak gibi tarlalarda tavunda.[/b] [b] Cihan senin tarlanın kesekleri tt yle kırılmaz ama daha büyük traktörle o kesekleri en iyi halledecek alet -L- C- bıçak rototillerler bence bilmiyorum kullanıyormusunuz kullanmıyorsanız mutlaka dene eskiden biz kepçekle pancar yükletirken sizin tarlalardan daha kesekli olurdu hep rototillerle hallederdik[/b] [b] Normalde küçük traktör boyundan büyük işe sokunca hararet sınırda gece olunca serinlikten düşeceğine lambaları yakınca hararet yükseliyor bende anlamadım ya ekstra yük sarfettiriyor motara yada başka birşey ama yarın servise soracağım unutmassam.[/b] [b] Teşekkürler Çağrı[/b] [b] İNŞALLAH birşey olmaz yarında hayırlısıyla eksinde o zamana gelir yeni traktör İNŞALLAH [/b] [b] Sağol Ali çok fazla değil ben 40 dekar ekiyorum Babamda 60-70 dekar ekecek galiba [/b] [b]Teşekkürler arkadaşlar Benimde aklıma geldi arkadaşım gündüz denedim bu gün lamabaları açınca yükseliyor ibre şase işi çözer herhalde teşekkürler[/b] [b] Sağol toprağım traktör yeni değil geçen yıl alındı babamın [/b] [b] Eyvallah abi bu site kapanma olayı ne ya anlamadım ama dur bi bakim.[/b] [b] Zorlamadan değil kısa devreden galiba turboyu bilmeme ama çift çeker olsa çok iyi olacak özellikle mandıra için[/b] [b] Sağol kerdeşim gidenlerin 1 model üstü aynı td65d 4x4[/b] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
3 TRAKTÖRÜN İŞİNİ ATOMKARINCA NH-TT50 YE YÜKLEDİK-PANCAR YERLERİNİ HAZIRLIYORUM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt