PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
3050 acill yardım!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ali_kockaya" data-source="post: 650098" data-attributes="member: 7396"><p><strong>Ynt: 3050 acill yardım!!!</strong></p><p></p><p>sattığım 3050 de frene basıldığında ses çıkarıyordu.ustanın tavsiyesi ile ses yapmayan yağ koyduk.tutella nın bir yağıydı sesi kesti.yaz sıcağında römorka buğday yükleyip satmaya gittim.ilçe 35 km.frene çok bastım.fren tutmamaya başladı.güç bela vardım.adam hiç bakmamışsa arka aks yağı da değişecektir.2000 saatte değişir.iki teneke ala hemen değiştir.hava filtresi 1000 saat doldu mu çöpe gidecek.ister eskisin ister eskimesin.orjinal ingiliz malı al.biraz pahalıdır.ben yarı fiyatına hema almıştım.sonra gittim orjinal aldım.adam traktöre bakmadıysa filtrede eskidir.</p><p></p><p>mf 3050 7 litre yağ alır.10 litre konmaz.motor yağ yakıyorsa eksozdan mavi duman çıkar.hele çok yakıyorsa mutlaka belli eder.</p><p></p><p>10w-40 yağ konmaz.turbo varsa 15w-40 yoksa 20w-50 koy.belki de çok ince bir yağ koyduğun için motor yağ yaktı.çünkü yağlar ısındıkca dahada incelir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ali_kockaya, post: 650098, member: 7396"] [b]Ynt: 3050 acill yardım!!![/b] sattığım 3050 de frene basıldığında ses çıkarıyordu.ustanın tavsiyesi ile ses yapmayan yağ koyduk.tutella nın bir yağıydı sesi kesti.yaz sıcağında römorka buğday yükleyip satmaya gittim.ilçe 35 km.frene çok bastım.fren tutmamaya başladı.güç bela vardım.adam hiç bakmamışsa arka aks yağı da değişecektir.2000 saatte değişir.iki teneke ala hemen değiştir.hava filtresi 1000 saat doldu mu çöpe gidecek.ister eskisin ister eskimesin.orjinal ingiliz malı al.biraz pahalıdır.ben yarı fiyatına hema almıştım.sonra gittim orjinal aldım.adam traktöre bakmadıysa filtrede eskidir. mf 3050 7 litre yağ alır.10 litre konmaz.motor yağ yakıyorsa eksozdan mavi duman çıkar.hele çok yakıyorsa mutlaka belli eder. 10w-40 yağ konmaz.turbo varsa 15w-40 yoksa 20w-50 koy.belki de çok ince bir yağ koyduğun için motor yağ yaktı.çünkü yağlar ısındıkca dahada incelir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
3050 acill yardım!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt