PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
3060 ikinciel
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="gocabolulu" data-source="post: 635175" data-attributes="member: 35942"><p><strong>Ynt: 3060 ikinciel</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar 3050 ler güzel ama şanzumanı 240 la aynı cer dişlisi yok onun için biraz fazla patinaja kaçıyormuş ve motor 240 dan biraz daha güçlü olduğu için çiftte falan arkayı dağıtıyomuş bildiklerim bunlar.Düzcede fındık patozunda hep ferguson var genelde 165 265 falan rahat çalışıyor 240 larçeviremiyo 255 lerde makinada bi kasnakmı ne değişince çalışıyo..ama komşuda 3050 var o çok rahat çalışıyo ben beğendim tt 50 lerden güzel ama tabi 3060 süper çekişi var 265 le aynı çekiyo 265 ten az yakıyo ama elektrik sıkıntısı var sık sık elektrik arızası yapıyo ama mekanik olarak motoru şanzumanı falan çok uyumlu çok sağlam...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gocabolulu, post: 635175, member: 35942"] [b]Ynt: 3060 ikinciel[/b] Arkadaşlar 3050 ler güzel ama şanzumanı 240 la aynı cer dişlisi yok onun için biraz fazla patinaja kaçıyormuş ve motor 240 dan biraz daha güçlü olduğu için çiftte falan arkayı dağıtıyomuş bildiklerim bunlar.Düzcede fındık patozunda hep ferguson var genelde 165 265 falan rahat çalışıyor 240 larçeviremiyo 255 lerde makinada bi kasnakmı ne değişince çalışıyo..ama komşuda 3050 var o çok rahat çalışıyo ben beğendim tt 50 lerden güzel ama tabi 3060 süper çekişi var 265 le aynı çekiyo 265 ten az yakıyo ama elektrik sıkıntısı var sık sık elektrik arızası yapıyo ama mekanik olarak motoru şanzumanı falan çok uyumlu çok sağlam... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
3060 ikinciel
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt