PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
3085 ve Td85 Karşılaştırmalı Teknik Özellik Tablosu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="meskisehiri" data-source="post: 26421" data-attributes="member: 2"><p><strong>Ynt: 3085 ve Td85 Karşılaştırmalı Teknik Özellik Tablosu</strong></p><p></p><p>Bu konunun sonunu iyi görmüyorum. Bu tartışmalar olmazsa zaten işin tadı olmaz ama her zaman dediğim gibi seviyeli olmalı, büyük olan abiliğini bilecek küçük olan kardeş gibi davranacak. Konu 6 sayfa olmuş, mutlaka benimde yorumum vardır diğer sayfalarda ama bir daha yazayım.</p><p></p><p>Fanatiklik kokusu çıkıyor buradan. NH ve MF fanatikleri birbirini yiyecek. Ya böyle anketlerin hiç bir önemi yok, adam alır bir üyelik daha basar oyları. Yapsak Super Mod seçimi gibi adam akıllı anket sonuca o zaman daha da yaklaşılır ama oda kesin değildir. Bakın burada MF kullananda var NH kullananda. Eskitenden tutun yeni alana kadar hepsi mevcut aramızda. Herkes fikrini beyan etmiş, karşı çıkılır elbette ama inkar etmek ayrı şeydir. Kimler hangi markanın fanatiği artık herkes biliyor, doğal olarak güven denen bişey kalmıyor insanlarda. Motorun güzel olması demek illa herkeste olması demek değildir. Senin için güzel olması yetmez mi? Sen motorunla mutluysan gerisi teferruattır. Millete düşünceni söylersin ister dinler, ister dinlemez. Burada muhabbet eden herkesi tanıyorum, bu arkadaşlıklar kolay mı oluyorda hemen yıkmaya çalışıyorsunuz. Bir MF ' ci ile bir NH ' ci asla dost olamaz mı? Biri şurda çıkıp arkadaşım tamam MF yada NH şu yönden kötü haklısın dese bir tarafı mı eksilir? Çağrı bence süper bir yazı yazmış, Melih ' te okumam diyor sonra gelip Çağrı ' ya niçin MF kullanıyorsun diyor? Melih ' cim yazıyı okusaydın neden MF kullandığını anlardın zaten. Varsın olsun millet motorunuza kötü desin ne olacak bana biri anlatsın lütfen? Ağzını açmazsan ölür müsün? Burada herkes birbirinin itibarını zedeliyor, olan sadece bu. Bir gün hayatınızda tükürdüğünüzü yalarsanız anlarsınız neyin ne olduğunu. İçinizdeki önyargıyı yıkmadan bir adım değil bir santim dahi ilerleyemezsiniz. Herkesin gönlünden geçen vardır, bende Tümosan ve Case hayranıyım. Fendt ' ten bile daha çok hoşuma gidiyor. Kötüdür, dandiktir, işe yaramazdır, başka bir motor pullukla 2 tur bindirebilir, kabini kötüdür vs. lafım yok, önemli olan ben içinde mutlu muyum, benim işime yarıyor mu? Yarıyorsa gerisini takmam bile. MF ' nin hidroliği dandikmiş, senin işini yapıyorsa boşver gerisini, sanki milletle küfürleşince kapasitesi artacak. NH ' nin yakıtı çokmuş, sanki burada bağırıp çağırınca azalacak. Bir defa söylersin sonra takip edersin konuyu zaten adamsa anlar, değilse işi yokuşa sürer.</p><p></p><p><span style="color: red">Uzun yazmışsın, okuyamam deyipde sonradan saçma saçma yorumlar yazmayın lütfen. Tartışmayı devam ettirmek için 6 sayfayı baştan sonra okuyup cevap yetiştirirken okuyorsunuz ama. Bu sitede iseniz, bu konuya takılacaksınız okumalısınız.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="meskisehiri, post: 26421, member: 2"] [b]Ynt: 3085 ve Td85 Karşılaştırmalı Teknik Özellik Tablosu[/b] Bu konunun sonunu iyi görmüyorum. Bu tartışmalar olmazsa zaten işin tadı olmaz ama her zaman dediğim gibi seviyeli olmalı, büyük olan abiliğini bilecek küçük olan kardeş gibi davranacak. Konu 6 sayfa olmuş, mutlaka benimde yorumum vardır diğer sayfalarda ama bir daha yazayım. Fanatiklik kokusu çıkıyor buradan. NH ve MF fanatikleri birbirini yiyecek. Ya böyle anketlerin hiç bir önemi yok, adam alır bir üyelik daha basar oyları. Yapsak Super Mod seçimi gibi adam akıllı anket sonuca o zaman daha da yaklaşılır ama oda kesin değildir. Bakın burada MF kullananda var NH kullananda. Eskitenden tutun yeni alana kadar hepsi mevcut aramızda. Herkes fikrini beyan etmiş, karşı çıkılır elbette ama inkar etmek ayrı şeydir. Kimler hangi markanın fanatiği artık herkes biliyor, doğal olarak güven denen bişey kalmıyor insanlarda. Motorun güzel olması demek illa herkeste olması demek değildir. Senin için güzel olması yetmez mi? Sen motorunla mutluysan gerisi teferruattır. Millete düşünceni söylersin ister dinler, ister dinlemez. Burada muhabbet eden herkesi tanıyorum, bu arkadaşlıklar kolay mı oluyorda hemen yıkmaya çalışıyorsunuz. Bir MF ' ci ile bir NH ' ci asla dost olamaz mı? Biri şurda çıkıp arkadaşım tamam MF yada NH şu yönden kötü haklısın dese bir tarafı mı eksilir? Çağrı bence süper bir yazı yazmış, Melih ' te okumam diyor sonra gelip Çağrı ' ya niçin MF kullanıyorsun diyor? Melih ' cim yazıyı okusaydın neden MF kullandığını anlardın zaten. Varsın olsun millet motorunuza kötü desin ne olacak bana biri anlatsın lütfen? Ağzını açmazsan ölür müsün? Burada herkes birbirinin itibarını zedeliyor, olan sadece bu. Bir gün hayatınızda tükürdüğünüzü yalarsanız anlarsınız neyin ne olduğunu. İçinizdeki önyargıyı yıkmadan bir adım değil bir santim dahi ilerleyemezsiniz. Herkesin gönlünden geçen vardır, bende Tümosan ve Case hayranıyım. Fendt ' ten bile daha çok hoşuma gidiyor. Kötüdür, dandiktir, işe yaramazdır, başka bir motor pullukla 2 tur bindirebilir, kabini kötüdür vs. lafım yok, önemli olan ben içinde mutlu muyum, benim işime yarıyor mu? Yarıyorsa gerisini takmam bile. MF ' nin hidroliği dandikmiş, senin işini yapıyorsa boşver gerisini, sanki milletle küfürleşince kapasitesi artacak. NH ' nin yakıtı çokmuş, sanki burada bağırıp çağırınca azalacak. Bir defa söylersin sonra takip edersin konuyu zaten adamsa anlar, değilse işi yokuşa sürer. [color=red]Uzun yazmışsın, okuyamam deyipde sonradan saçma saçma yorumlar yazmayın lütfen. Tartışmayı devam ettirmek için 6 sayfayı baştan sonra okuyup cevap yetiştirirken okuyorsunuz ama. Bu sitede iseniz, bu konuya takılacaksınız okumalısınız.[/color] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
3085 ve Td85 Karşılaştırmalı Teknik Özellik Tablosu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt