PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
3600 serisi MF ler agco
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 176841" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: 3600 serisi MF ler agco</strong></p><p></p><p>üç erkunt var 80 lik 4x4 kabinli ve lüks.birini sattık.42800 liraya verdi kardeşim.traktörde sorun yok memnunuz erkuntdan erkuntun tek sorunu servis yedek parça çünkü servis kaliteli degil.herzaman söylüyorum parça fabrika tekelinde ve pahalı ha arıza yapmıyor AMA genel bakım için sorun oluyor servis.alacagım traktör serveti her konuda geçmesi lazım.yeni dizayn erkuntlar 65000 lira yaklaşık ama mf 3600 50000 lira karar bu yüzden yukarıda belirtim 2.el garantisi yedek parça garantisi ve temini servis heryerde var avantaj tabii.5 kardeşiz birde babam var 6 herkes ayrı ama alımda satım da bir alınacak malda kararda birlik var. bu arada sattıgımız erkunt 80 lik kabinli 2006 model 800 saate.idi.ilk erkuntu alnlardanız kahrımızı çekiyor erkunt.</p><p>traktörden şikayet yok memnuniyet var.bakacaagız testi geçerse 3600 serisi mf 12 maddelik soru yazdık ellerine verdik cevab nasıl gelecek bekliyorum.yüzyüze görüşme ve imajları inandırcı.çok şey degişecek piyada galiba görelim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 176841, member: 988"] [b]Ynt: 3600 serisi MF ler agco[/b] üç erkunt var 80 lik 4x4 kabinli ve lüks.birini sattık.42800 liraya verdi kardeşim.traktörde sorun yok memnunuz erkuntdan erkuntun tek sorunu servis yedek parça çünkü servis kaliteli degil.herzaman söylüyorum parça fabrika tekelinde ve pahalı ha arıza yapmıyor AMA genel bakım için sorun oluyor servis.alacagım traktör serveti her konuda geçmesi lazım.yeni dizayn erkuntlar 65000 lira yaklaşık ama mf 3600 50000 lira karar bu yüzden yukarıda belirtim 2.el garantisi yedek parça garantisi ve temini servis heryerde var avantaj tabii.5 kardeşiz birde babam var 6 herkes ayrı ama alımda satım da bir alınacak malda kararda birlik var. bu arada sattıgımız erkunt 80 lik kabinli 2006 model 800 saate.idi.ilk erkuntu alnlardanız kahrımızı çekiyor erkunt. traktörden şikayet yok memnuniyet var.bakacaagız testi geçerse 3600 serisi mf 12 maddelik soru yazdık ellerine verdik cevab nasıl gelecek bekliyorum.yüzyüze görüşme ve imajları inandırcı.çok şey degişecek piyada galiba görelim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
3600 serisi MF ler agco
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt