PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
3600 serisi MF ler agco
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 177043" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: 3600 serisi MF ler agco</strong></p><p></p><p>türkiyeye iki model dört tip gelecekmiş şimdilik 5400serisi ve 3600 serisi biri fransız biri ingiliz fillandiya italya karışımı daha detaylı bilgi bu hafta içinde belli olacak.3600serisi sısu 5400 serisi perkıns yalnız ülkemizdeki eski mflerde fransız lar güzel ve saglam 188 168 lerde bu var ben biz bunları yıllarca kullandık.genelde arka yani şanzuman kısmı fransız. bazende sadec bloklar ve kovanlar fransız oluyordu.3600 serisinin detaylı teknik bilgileri gelecek bana.5 li 14 inc pulluk gücü hakkında bilgi istedik tüm performansları çok idael ve süper deniliyor.tabi denenmeyince birşey yok.yalnız şundan eminim ve gerçek 3635 in tek çekeri 50000 3625 çift çekerde 50000 kabinsiz.bu gerçek ilk liste fiyatı.kabinlisi farklı olur tabii.yalnız kabinsizler 12x12 kabinli 24x24 tavsiye özel olarak 24x24 vites seçenekli olnlarını tercih et dediler bana.daha görmedik canlısını debrej olmadan basmadan vites degiştirme oalnagı mevcut.fiyatlar uygun olmak zorunda şoyle bir bakıyorum </p><p> erkunt,başak,tümosan,jondere.mf,uzel.üniversal.fıat,valtra,landini.kubato,hattat,same,carrao,ithal stayr,daha niceleri bu ülkede satacakları kim sayısı belli alıcısı belli artık neredeyse fiyatlar uygun olmak zorunda istedikleri kadar fiyat artınsınlar.bir zamanların şahini doganı torusu renosu degil artık.tarım ve tarım sektörü küçülüyor nufus azalacak avrupa birliği yasaları ve hükümet politikalrı bunu gösteriyor.artık 500bin hurda traktör var bu ülkede fikri ve söylemi tutmayacak.</p><p> şu bir gerçek bunu herkes bilmeli çiftçi kazanmadığı sürece traktör fabrika be bayileri ithalatçıları çok hayaller kuracaklar bana öyle geliyor.hem kalitede hem yakıtda hem fiyatda hem hizmette çetin rekabetler olacak olmalı.kaybetme sırası onlarda</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 177043, member: 988"] [b]Ynt: 3600 serisi MF ler agco[/b] türkiyeye iki model dört tip gelecekmiş şimdilik 5400serisi ve 3600 serisi biri fransız biri ingiliz fillandiya italya karışımı daha detaylı bilgi bu hafta içinde belli olacak.3600serisi sısu 5400 serisi perkıns yalnız ülkemizdeki eski mflerde fransız lar güzel ve saglam 188 168 lerde bu var ben biz bunları yıllarca kullandık.genelde arka yani şanzuman kısmı fransız. bazende sadec bloklar ve kovanlar fransız oluyordu.3600 serisinin detaylı teknik bilgileri gelecek bana.5 li 14 inc pulluk gücü hakkında bilgi istedik tüm performansları çok idael ve süper deniliyor.tabi denenmeyince birşey yok.yalnız şundan eminim ve gerçek 3635 in tek çekeri 50000 3625 çift çekerde 50000 kabinsiz.bu gerçek ilk liste fiyatı.kabinlisi farklı olur tabii.yalnız kabinsizler 12x12 kabinli 24x24 tavsiye özel olarak 24x24 vites seçenekli olnlarını tercih et dediler bana.daha görmedik canlısını debrej olmadan basmadan vites degiştirme oalnagı mevcut.fiyatlar uygun olmak zorunda şoyle bir bakıyorum erkunt,başak,tümosan,jondere.mf,uzel.üniversal.fıat,valtra,landini.kubato,hattat,same,carrao,ithal stayr,daha niceleri bu ülkede satacakları kim sayısı belli alıcısı belli artık neredeyse fiyatlar uygun olmak zorunda istedikleri kadar fiyat artınsınlar.bir zamanların şahini doganı torusu renosu degil artık.tarım ve tarım sektörü küçülüyor nufus azalacak avrupa birliği yasaları ve hükümet politikalrı bunu gösteriyor.artık 500bin hurda traktör var bu ülkede fikri ve söylemi tutmayacak. şu bir gerçek bunu herkes bilmeli çiftçi kazanmadığı sürece traktör fabrika be bayileri ithalatçıları çok hayaller kuracaklar bana öyle geliyor.hem kalitede hem yakıtda hem fiyatda hem hizmette çetin rekabetler olacak olmalı.kaybetme sırası onlarda [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
3600 serisi MF ler agco
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt