PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
3600 serisi MF ler agco
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 183071" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: 3600 serisi MF ler agco</strong></p><p></p><p></p><p> adı bu diye şu diye yıllarca avrupada satmayan modellerini turkiyeye sattılar zaten.. 30senelik şanzumanı tasıyan sıfır traktörlerde de mf yazıyor veya nh lerdede öyle hatalı bi cok serisi ve traktörunu yine turkiyeye adlarıyla satmadılar mı genel olarak iyi markalar olabilir ama az çifçininde canını yakmadılar.. gold serisindede mf yazıyor ama cok kişi sikayetciymiş nerde kaldı bu ad.. ben adına takılmam acıkcası adını satın alıyorlar her markanın.. ben işlevine kalitesine bakarım adına degil.. cok şukur çifçi bilincleniyor a markasıda olsa b markasıda olsa hangi markanın kaliteli olup kalitesiz oldugunu motorunun nasıl oldugunu degerlerine bakınca ortalama performansını anlayabiliyor artık çifçi... ama hala marka fanatigi kişiler yokmu var.. ben marka fanatigi degilim tum markaları arastırıyorum inceliyorum.. objectif görusum şudur bu mf ler buyuk risk tasıyor turkiyede tutulmama olasılıkları cok yuksek mf de olsalar.. cok iyi fiyat ve kalite sunmaları gerek eski devir kapandı.. katalogları guzel ama canlı performansını yakıtınıda görmek gerek.. sisu motor valtrada cok tutmadı yakıtı fazla idi.. umarım bunda tutar.. bende meraka bekliyorum traktörleri gercekten.. şuana kadar piyasada en uygun traktör japon kubota bana göre fiyat ve teknoloji kullanım kolaylıgı sadeligi acısından.. fiyatları özellikle super ve kendini kanıtlamıs motor üretimi konusunda herseyi kendisinin turkiyede tutarmı oda muama .. bugun mf nin cıkardıgı traktörden daha iyisini erkuntta cıkarabilir oda motor üretmiyor oda.. ama erkunt henuz yeni yeterli yatırımı yapamıyor daha iiyi şanzuman üretebilir.. ve bu piyasada en iyi şanzumanı üreten tutuluyor.. motorlar hep aynı.. şuan erkunt fiyat kırsa biraz ve 100bg civarı bi model cıkarsa piyasada en cok satılan traktör olabilir eksiklerini giderirse piyasaya guven verdi ama fiyatlarının itallerden pek farkı yok.. bide şuna inanıyorum şuan piyasada süper bi traktör yok fiyatıyla yakıtıyla güçüyle gelecegiyle ikinci eliyle servisiyle ideal bi traktör yok olsaydı bu kadar rekabet yaşanmazdı..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 183071, member: 2401"] [b]Ynt: 3600 serisi MF ler agco[/b] adı bu diye şu diye yıllarca avrupada satmayan modellerini turkiyeye sattılar zaten.. 30senelik şanzumanı tasıyan sıfır traktörlerde de mf yazıyor veya nh lerdede öyle hatalı bi cok serisi ve traktörunu yine turkiyeye adlarıyla satmadılar mı genel olarak iyi markalar olabilir ama az çifçininde canını yakmadılar.. gold serisindede mf yazıyor ama cok kişi sikayetciymiş nerde kaldı bu ad.. ben adına takılmam acıkcası adını satın alıyorlar her markanın.. ben işlevine kalitesine bakarım adına degil.. cok şukur çifçi bilincleniyor a markasıda olsa b markasıda olsa hangi markanın kaliteli olup kalitesiz oldugunu motorunun nasıl oldugunu degerlerine bakınca ortalama performansını anlayabiliyor artık çifçi... ama hala marka fanatigi kişiler yokmu var.. ben marka fanatigi degilim tum markaları arastırıyorum inceliyorum.. objectif görusum şudur bu mf ler buyuk risk tasıyor turkiyede tutulmama olasılıkları cok yuksek mf de olsalar.. cok iyi fiyat ve kalite sunmaları gerek eski devir kapandı.. katalogları guzel ama canlı performansını yakıtınıda görmek gerek.. sisu motor valtrada cok tutmadı yakıtı fazla idi.. umarım bunda tutar.. bende meraka bekliyorum traktörleri gercekten.. şuana kadar piyasada en uygun traktör japon kubota bana göre fiyat ve teknoloji kullanım kolaylıgı sadeligi acısından.. fiyatları özellikle super ve kendini kanıtlamıs motor üretimi konusunda herseyi kendisinin turkiyede tutarmı oda muama .. bugun mf nin cıkardıgı traktörden daha iyisini erkuntta cıkarabilir oda motor üretmiyor oda.. ama erkunt henuz yeni yeterli yatırımı yapamıyor daha iiyi şanzuman üretebilir.. ve bu piyasada en iyi şanzumanı üreten tutuluyor.. motorlar hep aynı.. şuan erkunt fiyat kırsa biraz ve 100bg civarı bi model cıkarsa piyasada en cok satılan traktör olabilir eksiklerini giderirse piyasaya guven verdi ama fiyatlarının itallerden pek farkı yok.. bide şuna inanıyorum şuan piyasada süper bi traktör yok fiyatıyla yakıtıyla güçüyle gelecegiyle ikinci eliyle servisiyle ideal bi traktör yok olsaydı bu kadar rekabet yaşanmazdı.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
3600 serisi MF ler agco
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt