PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
3600serisi hakkında bilgisi olan varmı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 243004" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: 3600serisi hakkında bilgisi olan varmı</strong></p><p></p><p>bunlar saf maseeyfergusonlar... turkiyede henuz satış yapamadı uzelden ayrılınca.. cevremizde kimsede yok .. bende biraz incelemiştim genel olarak guzel özellikleri var.. sisu motor valtralarda var onlardayakıtı biraz fazla diye duyuyoruz.. ama güçlü ve sağlam motordur.. şanzumanı baya güzeldi ve bi kaç tip şanzuman var sanırım istedgini seçiyorsun powershiftli olan modelide vardı onlar guzel baya ama fiyatları ne alemde bilmiyorum..</p><p>3635 tuorbo intercooller 3 silindirli 80bg güçünde 3.3litre silindir hacimine sahip bi motor..</p><p>sanırım 12+12 ve 24+24 vites opsiyonları mevcut istedigini secebiliyorsun..</p><p>mekanik shutle var ama opsiyonel olarak powershutle ve confort control sistemli olanıda alabiliyorsunuz sanırım</p><p>2500kg hidrolik kaldırma kapasitesi var..</p><p></p><p>ve vites aralıkları cok guzel 40km/h hız yapabiliyor.. </p><p></p><p>max tork devri 1100-1400 devir aralıgında buda az yakacagı anlamına geliyor teknik olarak..</p><p>kagıt üzerinde çok guzel bi traktör.. ama türkiyede uzelden ayrılınca pek satış ve tanıtım yapamadı bana göre.. </p><p>yoksa td80 den daha guzel bi traktör gibi duruyor ital olması ragbeti azaltıyor sanırım..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 243004, member: 2401"] [b]Ynt: 3600serisi hakkında bilgisi olan varmı[/b] bunlar saf maseeyfergusonlar... turkiyede henuz satış yapamadı uzelden ayrılınca.. cevremizde kimsede yok .. bende biraz incelemiştim genel olarak guzel özellikleri var.. sisu motor valtralarda var onlardayakıtı biraz fazla diye duyuyoruz.. ama güçlü ve sağlam motordur.. şanzumanı baya güzeldi ve bi kaç tip şanzuman var sanırım istedgini seçiyorsun powershiftli olan modelide vardı onlar guzel baya ama fiyatları ne alemde bilmiyorum.. 3635 tuorbo intercooller 3 silindirli 80bg güçünde 3.3litre silindir hacimine sahip bi motor.. sanırım 12+12 ve 24+24 vites opsiyonları mevcut istedigini secebiliyorsun.. mekanik shutle var ama opsiyonel olarak powershutle ve confort control sistemli olanıda alabiliyorsunuz sanırım 2500kg hidrolik kaldırma kapasitesi var.. ve vites aralıkları cok guzel 40km/h hız yapabiliyor.. max tork devri 1100-1400 devir aralıgında buda az yakacagı anlamına geliyor teknik olarak.. kagıt üzerinde çok guzel bi traktör.. ama türkiyede uzelden ayrılınca pek satış ve tanıtım yapamadı bana göre.. yoksa td80 den daha guzel bi traktör gibi duruyor ital olması ragbeti azaltıyor sanırım.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
3600serisi hakkında bilgisi olan varmı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt