PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
3600serisi hakkında bilgisi olan varmı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 369135" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: 3600serisi hakkında bilgisi olan varmı</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Siz gerçekten beni güldürüyorsunuz.. acaba yazdıklarım yeterince acık degil mi ?? ben yeterince objectif yorumlar yapmaya çalışırım bu yorumumu da NİSAN 2010 da yapmıştım !(bir yıl önce).. şimdi mf ve nh demişsin en yaygın servis agına sahip v.s. peki şuan ki mf lerle eski mf ler arasındaki farkı biliyormusun..??</p><p>size bi kaç sorum olacak mf nin parcası heryerde bulunur diyorsun.. peki 285mf ile 3625 mf nin aynı olan tek bi parçasını biliyormusun uzaktan yakından herhangi bi benzerligini ??? 3600 serisinin parcaları senin bulundugun yerdeki serviste hepsi mevcut mu yoksa iki gün bekliyormusun minimum parçanın eline geçmesini her ital markada oldugu gibi.. şimdi diger sorum ise mf 265 in tamircisi 3625 i de hemen söküp takabilir mi gözü kapalı.. aralarında hiç bi benzerlik göremiyorum ben.. biri perkins motorlu biri sisu motorlu ... senin türkiyenin heryerinde bulunana servislerinin hepsi ital mf ler konusunda uzman olmalı söküp takıyorlar yeni nesil motorlardan çok anlıyorlar degil mi ?? sadece belirli bölgelerde bayilerin çabasıyla bi kaç usta yetiştiriliyor bunun dışında çogu mf serisi 265mf tamircisidir.. 5400 veya 6400 mf yi tarlada kullanan bile çok az servis var daha düşünün... Evet bende ital traktör kullanıyorum hem same hemde kubota bu iki markanın da şuan ki massey fergusonlar dan hiç bi farkı yok yedek parca ve servis olarak.. hepsi ital çünkü hepsinin parcası hemen serviste bulunmaz büyük şehirler dışında.. 2 gün beklersin hepsi için parçayı.. benim yazımda DİKKATle okuduysan aynen söyle yazmışım 'yedek parca ve servis için garanti al demişim.' ben alırken bunu yaptım garantiyi aldım.. ve ben kubota alır almaz Elazıg da servisini de açtılar ilk alan benim yahya beyle beraber elazıgda.. bende aynı şekilde mf alanlarından bayilerinden bu garantiyi almasını önerdim bunda ne var ?? Elazıg malatya mf bayisi mesela işini çok önemsiyor iyi esnaflar yedek parca servis konusunda hassaslar ama.. türkiye genelinde böle mi ?? </p><p></p><p>şunu herkes çok iyi biliyor ki şuan kullandıgımız mf ler fransız üretimi ve eski mf 165 -135 -265-285-398 gibi traktörler hiç bi alakaları uzaktan yakından yok.. yep yeni seriler bunlar motorları şanzımanları herseyi yeni.. yani türkiyeye 2-3 yıldır giren bi markadan farkları yok.. eski uzel-mf bayilerinin hazır olmasına ragmen yinede türkiyede nekadar yavas yayıldıgını görebilirsiniz.. Nh ye piyasayı kaptırdılar satış rakamları geride kalan 3 yılda ortada.. umarım yazımı bu defa anlayabilmişsinizdir.. </p><p></p><p>ayrıca konu ile alakası yok ama sen sormuşsun diye bilgilendireyim kubota ve japon depremi konusunda bilgi verilmişti sitede ama pek haberdar degilsin. kubota nın fabrikası OSAKA şehrinde dir ve japon yanın güney iç batı kısmında yer alıyor japonyada depremi ve tusunaminin nereleri vurdugunu biliyorsundur ! yani kubota fabrikası en ufak bi hasar görmeden üretimine devam ediyor tusunami ve depremden etkilenmeden haritada osaka şehrine ve tusunaminin vurdugu şehirlere bakarsan bunu görebilirsin.. Allah hiç bi toplumun başına böle felaketler vermesin...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 369135, member: 2401"] [b]Ynt: 3600serisi hakkında bilgisi olan varmı[/b] Siz gerçekten beni güldürüyorsunuz.. acaba yazdıklarım yeterince acık degil mi ?? ben yeterince objectif yorumlar yapmaya çalışırım bu yorumumu da NİSAN 2010 da yapmıştım !(bir yıl önce).. şimdi mf ve nh demişsin en yaygın servis agına sahip v.s. peki şuan ki mf lerle eski mf ler arasındaki farkı biliyormusun..?? size bi kaç sorum olacak mf nin parcası heryerde bulunur diyorsun.. peki 285mf ile 3625 mf nin aynı olan tek bi parçasını biliyormusun uzaktan yakından herhangi bi benzerligini ??? 3600 serisinin parcaları senin bulundugun yerdeki serviste hepsi mevcut mu yoksa iki gün bekliyormusun minimum parçanın eline geçmesini her ital markada oldugu gibi.. şimdi diger sorum ise mf 265 in tamircisi 3625 i de hemen söküp takabilir mi gözü kapalı.. aralarında hiç bi benzerlik göremiyorum ben.. biri perkins motorlu biri sisu motorlu ... senin türkiyenin heryerinde bulunana servislerinin hepsi ital mf ler konusunda uzman olmalı söküp takıyorlar yeni nesil motorlardan çok anlıyorlar degil mi ?? sadece belirli bölgelerde bayilerin çabasıyla bi kaç usta yetiştiriliyor bunun dışında çogu mf serisi 265mf tamircisidir.. 5400 veya 6400 mf yi tarlada kullanan bile çok az servis var daha düşünün... Evet bende ital traktör kullanıyorum hem same hemde kubota bu iki markanın da şuan ki massey fergusonlar dan hiç bi farkı yok yedek parca ve servis olarak.. hepsi ital çünkü hepsinin parcası hemen serviste bulunmaz büyük şehirler dışında.. 2 gün beklersin hepsi için parçayı.. benim yazımda DİKKATle okuduysan aynen söyle yazmışım 'yedek parca ve servis için garanti al demişim.' ben alırken bunu yaptım garantiyi aldım.. ve ben kubota alır almaz Elazıg da servisini de açtılar ilk alan benim yahya beyle beraber elazıgda.. bende aynı şekilde mf alanlarından bayilerinden bu garantiyi almasını önerdim bunda ne var ?? Elazıg malatya mf bayisi mesela işini çok önemsiyor iyi esnaflar yedek parca servis konusunda hassaslar ama.. türkiye genelinde böle mi ?? şunu herkes çok iyi biliyor ki şuan kullandıgımız mf ler fransız üretimi ve eski mf 165 -135 -265-285-398 gibi traktörler hiç bi alakaları uzaktan yakından yok.. yep yeni seriler bunlar motorları şanzımanları herseyi yeni.. yani türkiyeye 2-3 yıldır giren bi markadan farkları yok.. eski uzel-mf bayilerinin hazır olmasına ragmen yinede türkiyede nekadar yavas yayıldıgını görebilirsiniz.. Nh ye piyasayı kaptırdılar satış rakamları geride kalan 3 yılda ortada.. umarım yazımı bu defa anlayabilmişsinizdir.. ayrıca konu ile alakası yok ama sen sormuşsun diye bilgilendireyim kubota ve japon depremi konusunda bilgi verilmişti sitede ama pek haberdar degilsin. kubota nın fabrikası OSAKA şehrinde dir ve japon yanın güney iç batı kısmında yer alıyor japonyada depremi ve tusunaminin nereleri vurdugunu biliyorsundur ! yani kubota fabrikası en ufak bi hasar görmeden üretimine devam ediyor tusunami ve depremden etkilenmeden haritada osaka şehrine ve tusunaminin vurdugu şehirlere bakarsan bunu görebilirsin.. Allah hiç bi toplumun başına böle felaketler vermesin... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
3600serisi hakkında bilgisi olan varmı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt