PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
3635 KULLANDIM,,TORKUNU BEĞENMEDİM,,
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="phantomerkunt" data-source="post: 596102" data-attributes="member: 220"><p><strong>Ynt: 3635 KULLANDIM,,TORKUNU BEĞENMEDİM,,</strong></p><p></p><p>bu motor boşken rampada fena kalıyor. az arkasına dayanıp deli etmedim .adı 80 bg olduğundan ben sevmiyorum 80 bg lik bir performansı kesinlikle sergileyemiyor .4 lü 13 ünlü de zorlanıyor 4 lü 14 alpleri hiç çekmedi önü falan kalktı .bir gün benim 286 goldun yanına geldi benim gold tek çeker olmasına rağmen yanında küçücük kaldı bu.motor çok kısa ondan çifçeker de olsa olduğu yerde dönüyor. rampa aşağı 43 e kadar çıkıyor hızı .fiyat ise oldukça yüksek bu makinaya göre(bayiden kaynaklı değil geliş fiyatı pahalı)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="phantomerkunt, post: 596102, member: 220"] [b]Ynt: 3635 KULLANDIM,,TORKUNU BEĞENMEDİM,,[/b] bu motor boşken rampada fena kalıyor. az arkasına dayanıp deli etmedim .adı 80 bg olduğundan ben sevmiyorum 80 bg lik bir performansı kesinlikle sergileyemiyor .4 lü 13 ünlü de zorlanıyor 4 lü 14 alpleri hiç çekmedi önü falan kalktı .bir gün benim 286 goldun yanına geldi benim gold tek çeker olmasına rağmen yanında küçücük kaldı bu.motor çok kısa ondan çifçeker de olsa olduğu yerde dönüyor. rampa aşağı 43 e kadar çıkıyor hızı .fiyat ise oldukça yüksek bu makinaya göre(bayiden kaynaklı değil geliş fiyatı pahalı) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
3635 KULLANDIM,,TORKUNU BEĞENMEDİM,,
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt