PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
398 4x4 YOKSA 3105 PHANTOM MU ???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="LORUOĞLU" data-source="post: 288764" data-attributes="member: 16973"><p><strong>Ynt: 398 4x4 YOKSA 3105 PHANTOM MU ???</strong></p><p></p><p>arkadaslar bende 285 s var bızım komsudada 398 var sagolsun ara sıra kullandıgımız zaman oluyor komsu buyuk coban yanı buraların kucuk bas hayvanlarını toplar yaz donemınde yaylaya goturur otlatır para karsılıgı bızım hayvanlarıda goturur benım motor kabınlı oldugu ıcın yaylaya ılk cıkıs zamanlarında hava cok yagıslı oldugu zamanlarda benım motorla gıder gelırdı bende onun 398 4x2 alır tomruk cekerdım bu arad ben kerestecılık te yapıyorumda hayvan gıbı cekıs var motorda yanı denecek soz cok az ama mf encok begendıgım ozellıgı ve mf yi mf yapan ozellık bence bucuk sanzuman lı olması fakat 3105 hep uzaktan gecerken gordum sımdıye kadar kullanmak ve yakından ıncelemek kısmet olmadı netten teknık ozellıklerıne bakıyorum ve sızlerın yorumlarını okuyorum tıpı guzel guclu cazıbelı motor ama vıteslerı yanda ımıs acaba bucuk vıtes varmı yoksa 3060 mf gıbı vıtesleremı sahıp sanzumanı nasıl kısaca bıde 4x4 durumunda caprazmı asılıyor 4x4 otamatıkmı manuelmı gecıyor ve bıde kabın saglamlıgı nasıl guvenlımı resımlerınde sadece cam kaplı gorunuyor sahsen bendekı hısarlar orjınal kabın cok saglam allah vermesın bır kaza durumunda kabın ne sekıl dayanıklı olur bızım burda bır 98 model mf 265s tarla surerken tarlanın yan duvarı coktu yaklasık 2m yuksekten motor yana dogru tan 4 tekerlek yukarı gelecek sekılde yatmasına ragmen ınanın motorda fazla hasar yoktu pulluk kolunun tekı kırılmıs camurlugu yırttı bıkac cam kırıldı surucunun burnu bıle kanamadı kabın tavanı bıraz goctu sonra tamır ettırdıler ama motoru ugursuzluk olur dıye sonra sattılar 277 gold aldılar sımdı hala onu kullanıyorlar bılgılerınızı beklıyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LORUOĞLU, post: 288764, member: 16973"] [b]Ynt: 398 4x4 YOKSA 3105 PHANTOM MU ???[/b] arkadaslar bende 285 s var bızım komsudada 398 var sagolsun ara sıra kullandıgımız zaman oluyor komsu buyuk coban yanı buraların kucuk bas hayvanlarını toplar yaz donemınde yaylaya goturur otlatır para karsılıgı bızım hayvanlarıda goturur benım motor kabınlı oldugu ıcın yaylaya ılk cıkıs zamanlarında hava cok yagıslı oldugu zamanlarda benım motorla gıder gelırdı bende onun 398 4x2 alır tomruk cekerdım bu arad ben kerestecılık te yapıyorumda hayvan gıbı cekıs var motorda yanı denecek soz cok az ama mf encok begendıgım ozellıgı ve mf yi mf yapan ozellık bence bucuk sanzuman lı olması fakat 3105 hep uzaktan gecerken gordum sımdıye kadar kullanmak ve yakından ıncelemek kısmet olmadı netten teknık ozellıklerıne bakıyorum ve sızlerın yorumlarını okuyorum tıpı guzel guclu cazıbelı motor ama vıteslerı yanda ımıs acaba bucuk vıtes varmı yoksa 3060 mf gıbı vıtesleremı sahıp sanzumanı nasıl kısaca bıde 4x4 durumunda caprazmı asılıyor 4x4 otamatıkmı manuelmı gecıyor ve bıde kabın saglamlıgı nasıl guvenlımı resımlerınde sadece cam kaplı gorunuyor sahsen bendekı hısarlar orjınal kabın cok saglam allah vermesın bır kaza durumunda kabın ne sekıl dayanıklı olur bızım burda bır 98 model mf 265s tarla surerken tarlanın yan duvarı coktu yaklasık 2m yuksekten motor yana dogru tan 4 tekerlek yukarı gelecek sekılde yatmasına ragmen ınanın motorda fazla hasar yoktu pulluk kolunun tekı kırılmıs camurlugu yırttı bıkac cam kırıldı surucunun burnu bıle kanamadı kabın tavanı bıraz goctu sonra tamır ettırdıler ama motoru ugursuzluk olur dıye sonra sattılar 277 gold aldılar sımdı hala onu kullanıyorlar bılgılerınızı beklıyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
398 4x4 YOKSA 3105 PHANTOM MU ???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt