PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
398 4x4 YOKSA 3105 PHANTOM MU ???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="LORUOĞLU" data-source="post: 289470" data-attributes="member: 16973"><p><strong>Ynt: 398 4x4 YOKSA 3105 PHANTOM MU ???</strong></p><p></p><p>Sevgılı arkadaslar hepınızın yorumuna ayrı ayrı tesekkurler ederım pekı bıde sunu sorayım 398 almaya karar verdım zaten aklımdada 398 vardı ama bin bılyorsanda bır bılene sor demıslerye sızlerınde yarumlarıyla yanılmadıgımı gordum sadec su konuda bıraz kararsızım şimdi 398 almaya kalksam bana hangı modelını nıcın onerırsınız hangı modelın hangısınden ne gıbı ustunlugu var mesela bır ornek verecek olayım kendımden bende 97 model orjınal kabın 285s var dıgerlerıne gore ustun olan yanları gordugum ve duydugum kadarıyla soyleyeyım 95 98 yıllarında uretılen mf cogunda motor gomlegı dodge ye aıt dıgerlerınde perkınsın orjınal gomlegı var (mf ılk orjınal kabın 97 yılında cıktıgında bazı degısıklıklerde yapmıslar kabın agırlıgını hesaba katıp motorda kalıteyı artırmıslar ama sonra bakmıslar arıza az tekrar perkınse donmusler bızzat uzelde calısan kendı komsumuzdan alıntıdır) sanzuman ve defransıyelde hız farkı var yaklasık 5 km fazla malzemelerde işcilik daha itınalı kullanılan parcalarda et kalınlıgı gozle gorulur sekılde bellı hıdrolık aksagamında belırgın fark var ornegın 93 model veya 99 model 285s 4 14 pullugu 95 98 arası mf gore daha gec kaldırıyor abartılacak kadar degıl ama goze belırgın mesela benım 97 hısarlar kabın 99 hısarlar kabınden daha saglam adamlar malzemeden calmıs ve en onemlı sorun arada daglar kadar cekıs farkı var motor 76 beygır gıbı degıl sankı 70 beygır gıbı iş goruyor( benım kerestecı komsu var oda benım gıbı tomruk ceker benım mf 97 285s onunkıde 99 285s motorlarımız bakımlı ama aynı rampada aynı tonajlarla aynı sartlarda karsı karsıya geldıgımızde kı bu durum yaz mevsımınde sık sık olur benım motorun serı 3 tosbayla cıktıgı yerden arkadas serı 2 tavsanla cıkıyor yanı bır vıtes dusuyor ha arkadsın soforlugude ıyıdır motoru kullanır yanı zaten kendısıde sasırıyor benım motora bınıyor oda fark oldugunu soyluyor neyse sanırım anladınız kusura bakmayın bıraz kafa agrıttım ama hanı zekıyle metının bır fılmı var zekı bayılıp bayılıp dusuyorda bugun olecek olmezse su parayı verecez yarın olecek olmezse su parayı verecez deyıp zekı olmeyıncede avrupadan bır kor nısancı getırıyorlar adam ben işmi saglama alırım deyıp her seferındede zekı dıye baskalarını vuruyor hemde üç kişiyi bırden sonrada lan vuracagın adam o degıl bu dıye kalabalıkta zekıyı gosterırlerken soruyor ya TAMAM AMA HANGİSİ AMA HANGİSİ???? dıyebenımkıde o hesap tamam 398 alacam kısmetse ama hangı model nıcın alayım farkı ne 398 kullanıcılarından ozellıkle yanıt beklıyorum sev-*-ss than-*-s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LORUOĞLU, post: 289470, member: 16973"] [b]Ynt: 398 4x4 YOKSA 3105 PHANTOM MU ???[/b] Sevgılı arkadaslar hepınızın yorumuna ayrı ayrı tesekkurler ederım pekı bıde sunu sorayım 398 almaya karar verdım zaten aklımdada 398 vardı ama bin bılyorsanda bır bılene sor demıslerye sızlerınde yarumlarıyla yanılmadıgımı gordum sadec su konuda bıraz kararsızım şimdi 398 almaya kalksam bana hangı modelını nıcın onerırsınız hangı modelın hangısınden ne gıbı ustunlugu var mesela bır ornek verecek olayım kendımden bende 97 model orjınal kabın 285s var dıgerlerıne gore ustun olan yanları gordugum ve duydugum kadarıyla soyleyeyım 95 98 yıllarında uretılen mf cogunda motor gomlegı dodge ye aıt dıgerlerınde perkınsın orjınal gomlegı var (mf ılk orjınal kabın 97 yılında cıktıgında bazı degısıklıklerde yapmıslar kabın agırlıgını hesaba katıp motorda kalıteyı artırmıslar ama sonra bakmıslar arıza az tekrar perkınse donmusler bızzat uzelde calısan kendı komsumuzdan alıntıdır) sanzuman ve defransıyelde hız farkı var yaklasık 5 km fazla malzemelerde işcilik daha itınalı kullanılan parcalarda et kalınlıgı gozle gorulur sekılde bellı hıdrolık aksagamında belırgın fark var ornegın 93 model veya 99 model 285s 4 14 pullugu 95 98 arası mf gore daha gec kaldırıyor abartılacak kadar degıl ama goze belırgın mesela benım 97 hısarlar kabın 99 hısarlar kabınden daha saglam adamlar malzemeden calmıs ve en onemlı sorun arada daglar kadar cekıs farkı var motor 76 beygır gıbı degıl sankı 70 beygır gıbı iş goruyor( benım kerestecı komsu var oda benım gıbı tomruk ceker benım mf 97 285s onunkıde 99 285s motorlarımız bakımlı ama aynı rampada aynı tonajlarla aynı sartlarda karsı karsıya geldıgımızde kı bu durum yaz mevsımınde sık sık olur benım motorun serı 3 tosbayla cıktıgı yerden arkadas serı 2 tavsanla cıkıyor yanı bır vıtes dusuyor ha arkadsın soforlugude ıyıdır motoru kullanır yanı zaten kendısıde sasırıyor benım motora bınıyor oda fark oldugunu soyluyor neyse sanırım anladınız kusura bakmayın bıraz kafa agrıttım ama hanı zekıyle metının bır fılmı var zekı bayılıp bayılıp dusuyorda bugun olecek olmezse su parayı verecez yarın olecek olmezse su parayı verecez deyıp zekı olmeyıncede avrupadan bır kor nısancı getırıyorlar adam ben işmi saglama alırım deyıp her seferındede zekı dıye baskalarını vuruyor hemde üç kişiyi bırden sonrada lan vuracagın adam o degıl bu dıye kalabalıkta zekıyı gosterırlerken soruyor ya TAMAM AMA HANGİSİ AMA HANGİSİ???? dıyebenımkıde o hesap tamam 398 alacam kısmetse ama hangı model nıcın alayım farkı ne 398 kullanıcılarından ozellıkle yanıt beklıyorum sev-*-ss than-*-s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
398 4x4 YOKSA 3105 PHANTOM MU ???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt