PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
398 ve bazı ekıpmanları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 113602" data-attributes="member: 919"><p><strong>Ynt: 398 ve bazı ekıpmanları</strong></p><p></p><p>şimdi ben atmıyorum o zamanlar foto makinam yoktu 3 sen önce çekemedim ah keşke o motor elimizde olsada çeltik eksek ve ben fotoları çekseydim.abimin biri 15 ton yükü kuruda zor çeker diyor abi ben steyrla 18.680 kg buğdayı taşıdı tarladan ewe kadar lastikleri 2 tam tur attı bi toparladı steyr sınırdan geçerkende 2-3 teneke buğday döküldü 4 römork vardı 398 adam gibi kullanan varsa bana destek çıksın 398 in ön ve arka lastiklerini incelteceksin daha sonrada arkalara su ve antifiriz doldurdunmu bak nasıl çekiyor.çeltiktede dedem çıkardı.tarlanın sahibinde tl 100 vardı bizim tarla komşusu balon lastik adamda tek römork vardı (hatta poyrazlıya yazın fotosunu göstermiştim) dedem üst çekiye taktı takviyelerin hepsini devreye soktu ole çok gazada yüklenmedi yavaş yavaş çıkardı ama dedem motorunu çok iyi biliyordu ole herkes cesaret edemez ..............</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 113602, member: 919"] [b]Ynt: 398 ve bazı ekıpmanları[/b] şimdi ben atmıyorum o zamanlar foto makinam yoktu 3 sen önce çekemedim ah keşke o motor elimizde olsada çeltik eksek ve ben fotoları çekseydim.abimin biri 15 ton yükü kuruda zor çeker diyor abi ben steyrla 18.680 kg buğdayı taşıdı tarladan ewe kadar lastikleri 2 tam tur attı bi toparladı steyr sınırdan geçerkende 2-3 teneke buğday döküldü 4 römork vardı 398 adam gibi kullanan varsa bana destek çıksın 398 in ön ve arka lastiklerini incelteceksin daha sonrada arkalara su ve antifiriz doldurdunmu bak nasıl çekiyor.çeltiktede dedem çıkardı.tarlanın sahibinde tl 100 vardı bizim tarla komşusu balon lastik adamda tek römork vardı (hatta poyrazlıya yazın fotosunu göstermiştim) dedem üst çekiye taktı takviyelerin hepsini devreye soktu ole çok gazada yüklenmedi yavaş yavaş çıkardı ama dedem motorunu çok iyi biliyordu ole herkes cesaret edemez .............. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
398 ve bazı ekıpmanları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt