PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
3'üzlerin Keyfi Yerinde
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hermiyas" data-source="post: 856768" data-attributes="member: 41641"><p><strong>Ynt: 3'üzlerin Keyfi Yerinde</strong></p><p></p><p><strong>Maşşallah, bereketli olsun Yılmaz...</strong></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Tüm memeli canlılar için geçerlidir ( insan dahil, eczanelerde hap olarak da satılır, kısırlık tedawisinde de kullanılır) aşıma (koç katımı w.s.) 1 ay kala hem dişilere, hemde erkeklere, Selenyum we E witamini mineral premix olarak ya da sıwı ile suyuna konularak werilmeye başlanır, aşımdan 1 ay sonrasına kadar dewam eder, daha farklı yöntemler war ama ben bunu bilir, uygular bunu öneririm...</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Hem döl kalitesi, hemde döl tutmasında başarı, hemde yawruların kalitesi we ikizlik üçüzlük artar... Muhakkak küflü yemlere karşı da rasyonlarda sürekli olarak toksin bağlayıcı kullanınız, buda yawru atımını engeller, atım olmazsa kalite artar...</strong></span></p><p><u><strong></strong></u></p><p><u><strong><span style="color: red">İnsanlar 1 günde kanser olmadıkları we hiç bir uçak 1 nedenden ötürü düşmediği gibi, haywanlarda 1 günde 1 sebepten hasta olmaz yawru atmazlar, döl tutmamazlık yapmazlar...</span></strong></u></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hermiyas, post: 856768, member: 41641"] [b]Ynt: 3'üzlerin Keyfi Yerinde[/b] [b]Maşşallah, bereketli olsun Yılmaz...[/b] [color=blue][b] Tüm memeli canlılar için geçerlidir ( insan dahil, eczanelerde hap olarak da satılır, kısırlık tedawisinde de kullanılır) aşıma (koç katımı w.s.) 1 ay kala hem dişilere, hemde erkeklere, Selenyum we E witamini mineral premix olarak ya da sıwı ile suyuna konularak werilmeye başlanır, aşımdan 1 ay sonrasına kadar dewam eder, daha farklı yöntemler war ama ben bunu bilir, uygular bunu öneririm... Hem döl kalitesi, hemde döl tutmasında başarı, hemde yawruların kalitesi we ikizlik üçüzlük artar... Muhakkak küflü yemlere karşı da rasyonlarda sürekli olarak toksin bağlayıcı kullanınız, buda yawru atımını engeller, atım olmazsa kalite artar...[/b][/color] [u][b] [color=red]İnsanlar 1 günde kanser olmadıkları we hiç bir uçak 1 nedenden ötürü düşmediği gibi, haywanlarda 1 günde 1 sebepten hasta olmaz yawru atmazlar, döl tutmamazlık yapmazlar...[/color][/b][/u] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
3'üzlerin Keyfi Yerinde
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt