PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
4.70 TL/litre Süt Fiyatı Sürdürülebilir Değil | TÜSEDAD
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="çiftcigardo" data-source="post: 1417590" data-attributes="member: 76975"><p>Bu düzenin böyle gitme imkanı yok avrupa'da dünyada kaç dolarsa bizde de o olur yoksa belki azıcık biraz ucuz olur yoksa bizi 1 sene yada 2 senenin içinde sömürür tüketirler elin bulgarı sana acırmı ancak buna devlet 2 sene dayanır oda borca batar un fiyatı sübvanse et dogalgaz sübvanse et böyle gitmez buğday yurt dışında kaç dolar o fiyata satarım ben yada ihraç ederim un yapar ihraç ederim yem yapar ihraç ederim kurabiye yapar ihraç ederim ama yarı yarıya satmam hiç üretmezsem sorun daha da buyur 10 sene tarla ekip bir remork alamaz duruma gelirim demirin fiyatı dolarla kanepe dolarla pamuk dolarla bilgisayar dolarla elektrik dolarla ucuz malzeme olamaz aldığım traktör dolarla ha bana getirir devlet herşeyi ucuz yaşamımı güzel şekilde sürerim o zaman buğdayı kaça verdiğim önemli olmaz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="çiftcigardo, post: 1417590, member: 76975"] Bu düzenin böyle gitme imkanı yok avrupa'da dünyada kaç dolarsa bizde de o olur yoksa belki azıcık biraz ucuz olur yoksa bizi 1 sene yada 2 senenin içinde sömürür tüketirler elin bulgarı sana acırmı ancak buna devlet 2 sene dayanır oda borca batar un fiyatı sübvanse et dogalgaz sübvanse et böyle gitmez buğday yurt dışında kaç dolar o fiyata satarım ben yada ihraç ederim un yapar ihraç ederim yem yapar ihraç ederim kurabiye yapar ihraç ederim ama yarı yarıya satmam hiç üretmezsem sorun daha da buyur 10 sene tarla ekip bir remork alamaz duruma gelirim demirin fiyatı dolarla kanepe dolarla pamuk dolarla bilgisayar dolarla elektrik dolarla ucuz malzeme olamaz aldığım traktör dolarla ha bana getirir devlet herşeyi ucuz yaşamımı güzel şekilde sürerim o zaman buğdayı kaça verdiğim önemli olmaz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
4.70 TL/litre Süt Fiyatı Sürdürülebilir Değil | TÜSEDAD
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt