PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
Fuarlar
Fotoğraflar - Videolar
4.Gönen Tarım Fuarı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 839243" data-attributes="member: 25443"><p><strong>Ynt: 4.Gönen Tarım Fuarı</strong></p><p></p><p>Geçtiğimiz cumartesi günü bizde oradaydık saat 12 den 5 e kadar haberimiz olsaydı tanışırdık .</p><p>Bizi arkadaşım götürdü 100 lük case aldı fuardan 93 bin fiyatı, 2012 100 lük case verdi 71 bine saydılar, 22 bin üste anlaştılar .</p><p>Özellikleri için aldı yeni caseyi balya makinasınada koşulacak traktör kompresör hidrolikte ek piston kabini daha güzel ve bunun gibi .</p><p>Ben maximayı görmek için gittim bindik çalıştırdık zaten Biga bayisi fuara gelen bayi tahminimden daha heybetli olmuş maxima ama özellik yok ,düğmeli buçuk vites ve şetıllı debriyajsız ileri geri olması gerek bundan sonra alacağımız traktörde.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 839243, member: 25443"] [b]Ynt: 4.Gönen Tarım Fuarı[/b] Geçtiğimiz cumartesi günü bizde oradaydık saat 12 den 5 e kadar haberimiz olsaydı tanışırdık . Bizi arkadaşım götürdü 100 lük case aldı fuardan 93 bin fiyatı, 2012 100 lük case verdi 71 bine saydılar, 22 bin üste anlaştılar . Özellikleri için aldı yeni caseyi balya makinasınada koşulacak traktör kompresör hidrolikte ek piston kabini daha güzel ve bunun gibi . Ben maximayı görmek için gittim bindik çalıştırdık zaten Biga bayisi fuara gelen bayi tahminimden daha heybetli olmuş maxima ama özellik yok ,düğmeli buçuk vites ve şetıllı debriyajsız ileri geri olması gerek bundan sonra alacağımız traktörde. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
Fuarlar
Fotoğraflar - Videolar
4.Gönen Tarım Fuarı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt