PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
4 tekerlekli damperli römork mu yoksa 2 tekerlekli damperli römorkmu?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="enter" data-source="post: 184917" data-attributes="member: 3588"><p><strong>Ynt: 4 tekerlekli damperli römork mu yoksa 2 tekerlekli damperli römorkmu?</strong></p><p></p><p>şimdi arkadaşım bu seçim birazda senin yapacağın işede bağlı örneğin balye gibi yüksek havaleli yük taşıyacağım diyorsan 4 tekerlekli 2 tekere göre daha güvenli ama kömür çakıl kum buğday vb havalesiz yük taşıyacağım diyorsan 2 tekerlekli 4 tekerlekliye göre daha avantajlı ağır ve havalesiz yükte avantajlarını saymak gerekirse</p><p></p><p>1-bayır yukarı ve bayır aşağı traktörü üzmez 4 tekerlekliye göre daha rahat iner daha rahat çıkarsın</p><p></p><p>2-geri geri yanaşma meselesi 4 tekerlekliye göre daha rahat yanaşırsın tmm 4 tekerlekliylede yanaşanlar varmı var ama bi 2 tekerlekliyle deneseler ne kadar kolay olduğunu anlayacaklar kısacası alışan geri doğru yanaşır 4 tekerlekliyle</p><p></p><p>bunları nereden biliyorsun diye soracak olursan kendimi bildim bileli 2 tekerlekli römork kullanıyoruz gerek bayır yukarı gerek bayır aşağı enteri hiç üzmüyor bide taşlık dağlık yerlerde 4 tekerlekliye göre daha az tangırdar örneğin başkasındanda zaman geliyor 4 tekerlekle alıyoruz 2 tekerle 3 viteste çıktığım bayırları 4 tekerle 2yle çıkmak zorunda kalıyorum ve bayır aşağı traktörü daha fazla ittiriyor</p><p></p><p>sana yardımcı olabildiysem ne mutlu bana</p><p></p><p> saygılarımla</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="enter, post: 184917, member: 3588"] [b]Ynt: 4 tekerlekli damperli römork mu yoksa 2 tekerlekli damperli römorkmu?[/b] şimdi arkadaşım bu seçim birazda senin yapacağın işede bağlı örneğin balye gibi yüksek havaleli yük taşıyacağım diyorsan 4 tekerlekli 2 tekere göre daha güvenli ama kömür çakıl kum buğday vb havalesiz yük taşıyacağım diyorsan 2 tekerlekli 4 tekerlekliye göre daha avantajlı ağır ve havalesiz yükte avantajlarını saymak gerekirse 1-bayır yukarı ve bayır aşağı traktörü üzmez 4 tekerlekliye göre daha rahat iner daha rahat çıkarsın 2-geri geri yanaşma meselesi 4 tekerlekliye göre daha rahat yanaşırsın tmm 4 tekerlekliylede yanaşanlar varmı var ama bi 2 tekerlekliyle deneseler ne kadar kolay olduğunu anlayacaklar kısacası alışan geri doğru yanaşır 4 tekerlekliyle bunları nereden biliyorsun diye soracak olursan kendimi bildim bileli 2 tekerlekli römork kullanıyoruz gerek bayır yukarı gerek bayır aşağı enteri hiç üzmüyor bide taşlık dağlık yerlerde 4 tekerlekliye göre daha az tangırdar örneğin başkasındanda zaman geliyor 4 tekerlekle alıyoruz 2 tekerle 3 viteste çıktığım bayırları 4 tekerle 2yle çıkmak zorunda kalıyorum ve bayır aşağı traktörü daha fazla ittiriyor sana yardımcı olabildiysem ne mutlu bana saygılarımla [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
4 tekerlekli damperli römork mu yoksa 2 tekerlekli damperli römorkmu?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt