PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
415 bilgi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="nailyetek" data-source="post: 183057" data-attributes="member: 8099"><p><strong>Ynt: 415 bilgi</strong></p><p></p><p>Slm. Arkadaşım...eğer bu konuda ciddisen, kapına bastırma, üzerinede binmek Nasip olmasın derim..(415 için.) Bak 3 ila 5 bin tl arasında 3000 lik Ford var, 1130, 1120 JD var, Same 50, Argon var, 445 Üniversal var, sen aklını mı kaçırdın, ısrarla 415 diyosun...Kim senin kafana soktuysa bu 415 fikrini, çok iyiyse kendi kullansın...415 sıcakta çalışmaz, soğukta çalışmaz, hararet yapar, o usta der ben bi yapayım 6056 ı gibi olur, başkası der ben bi bakayım 640 gibi olur, yani sanayi esnafında ahbap olmadığın kimse kalmaz...3 bin tl lik motora 5 bin tl de harcasan, satarken 2 bin tl yapar, eğer alıcı bulabilirsen...saygılar..sakın 415 kullanan arkadaşlar alınmasın, mecburiyetten kullananlar vardır, zevk için kullananlar vardır...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nailyetek, post: 183057, member: 8099"] [b]Ynt: 415 bilgi[/b] Slm. Arkadaşım...eğer bu konuda ciddisen, kapına bastırma, üzerinede binmek Nasip olmasın derim..(415 için.) Bak 3 ila 5 bin tl arasında 3000 lik Ford var, 1130, 1120 JD var, Same 50, Argon var, 445 Üniversal var, sen aklını mı kaçırdın, ısrarla 415 diyosun...Kim senin kafana soktuysa bu 415 fikrini, çok iyiyse kendi kullansın...415 sıcakta çalışmaz, soğukta çalışmaz, hararet yapar, o usta der ben bi yapayım 6056 ı gibi olur, başkası der ben bi bakayım 640 gibi olur, yani sanayi esnafında ahbap olmadığın kimse kalmaz...3 bin tl lik motora 5 bin tl de harcasan, satarken 2 bin tl yapar, eğer alıcı bulabilirsen...saygılar..sakın 415 kullanan arkadaşlar alınmasın, mecburiyetten kullananlar vardır, zevk için kullananlar vardır... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
415 bilgi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt