PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
415 bilgi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ali_kockaya" data-source="post: 183224" data-attributes="member: 7396"><p><strong>Ynt: 415 bilgi</strong></p><p></p><p>ben yıllarca ford 3610 kullandım.1985 model sıfır almış babam.ön dingillerin yılda iki sefer kırılmasından başka sorunu yoktu.24 yıl kullandık.bir takım arka lastik.3 takım ön lastik ve bir rektefe oldu.150 dekar yer işledim hep.sulu tarım çoğu sene ikinci mahsul de ektim.bağzı yıllar akaryakıt faturam traktörün değrinden fazladır.temiz bulursan ford3000 fena motor değil direksiyon sistemleri sakattır.komşum geçen yıl rektefe ettirdi ford3000 i 1976 model.bu yaz 2004 model 55-56 aldı 24000 liraya 2500 liraya rektefe ettirdiği ford3000 i de 5000 liraya sattı.(kimse sana rektefe ettirdin.lastik taktın diye fazla para vermez...)bende şu anda üniversal 453 var.ama şöyle bir 5000 lira bulabilirsen 1990-92 lerin universal 445 ini al derim.burada 100-150 dekar tarlası olanlar var cayır cayır kullanıyor hemde tek motor.yakıtı da süper.ön düzeni iyi.çalışma sistemleri iyi dir.bir ustaya gittin mi o ayarda bir hayli kullanırsın.bağzı eski motorların çalışma sistemleri ilkeldir daima arıza yapar.karar senin...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ali_kockaya, post: 183224, member: 7396"] [b]Ynt: 415 bilgi[/b] ben yıllarca ford 3610 kullandım.1985 model sıfır almış babam.ön dingillerin yılda iki sefer kırılmasından başka sorunu yoktu.24 yıl kullandık.bir takım arka lastik.3 takım ön lastik ve bir rektefe oldu.150 dekar yer işledim hep.sulu tarım çoğu sene ikinci mahsul de ektim.bağzı yıllar akaryakıt faturam traktörün değrinden fazladır.temiz bulursan ford3000 fena motor değil direksiyon sistemleri sakattır.komşum geçen yıl rektefe ettirdi ford3000 i 1976 model.bu yaz 2004 model 55-56 aldı 24000 liraya 2500 liraya rektefe ettirdiği ford3000 i de 5000 liraya sattı.(kimse sana rektefe ettirdin.lastik taktın diye fazla para vermez...)bende şu anda üniversal 453 var.ama şöyle bir 5000 lira bulabilirsen 1990-92 lerin universal 445 ini al derim.burada 100-150 dekar tarlası olanlar var cayır cayır kullanıyor hemde tek motor.yakıtı da süper.ön düzeni iyi.çalışma sistemleri iyi dir.bir ustaya gittin mi o ayarda bir hayli kullanırsın.bağzı eski motorların çalışma sistemleri ilkeldir daima arıza yapar.karar senin... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
415 bilgi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt