PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
415 bilgi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ali_kockaya" data-source="post: 184349" data-attributes="member: 7396"><p><strong>Ynt: 415 bilgi</strong></p><p></p><p>ben piyasada hiç 415 görmüyorum.galerilerde bile yok.bağzı eski model traktörler çalışma düzeni olarak ilkel oldukları için baştan aşağı sıfır parçalarla donatsanda.ya da şans eseri biryerlerde sıfır km. bir 415 bulsanda senin sandığın gibi olmaz.bir türlü randıman alamazsın.ama çalışma düzeni olarak kendini kanıtlamış pek arıza yapmayan bir traktörü istersen rektefelik al rektefe ettirip kullan uzun yıllar rahat edersin.arkadaşların sana anlatmak istediği bu.bir mf135.fiat480.fiat640 ve pekçok motor bu çalışma düzeni sorunsuz motorlardandır...amladın mı kardeş...okey...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ali_kockaya, post: 184349, member: 7396"] [b]Ynt: 415 bilgi[/b] ben piyasada hiç 415 görmüyorum.galerilerde bile yok.bağzı eski model traktörler çalışma düzeni olarak ilkel oldukları için baştan aşağı sıfır parçalarla donatsanda.ya da şans eseri biryerlerde sıfır km. bir 415 bulsanda senin sandığın gibi olmaz.bir türlü randıman alamazsın.ama çalışma düzeni olarak kendini kanıtlamış pek arıza yapmayan bir traktörü istersen rektefelik al rektefe ettirip kullan uzun yıllar rahat edersin.arkadaşların sana anlatmak istediği bu.bir mf135.fiat480.fiat640 ve pekçok motor bu çalışma düzeni sorunsuz motorlardandır...amladın mı kardeş...okey... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
415 bilgi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt