PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
4700 Saatte 7056 alınır mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="arapörenli" data-source="post: 1076921" data-attributes="member: 28148"><p>Abi sana 70 56 al diyenler varya sor bakalim hangi motora biniyor.Ben sadece hemserim olan Gökhan kardesimi biliyorum deutz 420 430 var.Eski deutz 6206 yada 5206 binsin onlarda guzel traktorler tas gibi.Eskiye ragbet olsaydi bit pazarina nur yagardi derler.Arkadasin biride demis 2600 saatte bi balata yeniledik bide arkayi kirdik.daha ne olsun.benim same 7800 saatte daha balata degistirmedim.70 56 az yakar ara isciligi guzeldi ama arabada bi steyr kadar cekemez az zorlandimi kicini bi saga bi sola vurur bunuda kullanan herkes bilir.Biz zetor 7211 i satip sifir 70 56 aldik babam her tarlaya islem yapip geldiginde neden zetoru sattim ki derdi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="arapörenli, post: 1076921, member: 28148"] Abi sana 70 56 al diyenler varya sor bakalim hangi motora biniyor.Ben sadece hemserim olan Gökhan kardesimi biliyorum deutz 420 430 var.Eski deutz 6206 yada 5206 binsin onlarda guzel traktorler tas gibi.Eskiye ragbet olsaydi bit pazarina nur yagardi derler.Arkadasin biride demis 2600 saatte bi balata yeniledik bide arkayi kirdik.daha ne olsun.benim same 7800 saatte daha balata degistirmedim.70 56 az yakar ara isciligi guzeldi ama arabada bi steyr kadar cekemez az zorlandimi kicini bi saga bi sola vurur bunuda kullanan herkes bilir.Biz zetor 7211 i satip sifir 70 56 aldik babam her tarlaya islem yapip geldiginde neden zetoru sattim ki derdi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
4700 Saatte 7056 alınır mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt