PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
4708 Ferguson Acil Yardım!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="OnurrrCa" data-source="post: 1228504" data-attributes="member: 80552"><p>Ya kardeş eğer traktör hakkında çok bilgin varsa bana yakıtından bakım saatlerinden yakıtın ne zaman düseceğinden bahset ben mazotun dan sıkayetciyim demedim 5 saatte 2233 litre mazot yaktı dedim yaptığim işleride yazdım ben bu motoru uzun zamandan beri kullanıyorum almadan öncede zaten arastirdik pompasını cartıni curtunu dingili pompası çoğu şeyinde madein china yazıyor. Çin takıntım olsa almam alırken farketmesem elimden çıkartirim saati 500 e geldi daha bi kere en ufak bi arıza vermedi. Eğer motora hakimsen bana yapisından bahset özelliklerinden bahset bırak çini fransizı motoru aldığim bayi düzce hamit usta adamlar konunun eğli sordum neden önunde arkasinda çin yazıyor diye? Adam suan mf benim olsa bende ya çine yada hindistana fabrika acarim dedi çin malı madem kotü o zaman ıphonede çinde üretiliyor ama en iyi telefon ıphone?? Çine takıntısi olan sensin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="OnurrrCa, post: 1228504, member: 80552"] Ya kardeş eğer traktör hakkında çok bilgin varsa bana yakıtından bakım saatlerinden yakıtın ne zaman düseceğinden bahset ben mazotun dan sıkayetciyim demedim 5 saatte 2233 litre mazot yaktı dedim yaptığim işleride yazdım ben bu motoru uzun zamandan beri kullanıyorum almadan öncede zaten arastirdik pompasını cartıni curtunu dingili pompası çoğu şeyinde madein china yazıyor. Çin takıntım olsa almam alırken farketmesem elimden çıkartirim saati 500 e geldi daha bi kere en ufak bi arıza vermedi. Eğer motora hakimsen bana yapisından bahset özelliklerinden bahset bırak çini fransizı motoru aldığim bayi düzce hamit usta adamlar konunun eğli sordum neden önunde arkasinda çin yazıyor diye? Adam suan mf benim olsa bende ya çine yada hindistana fabrika acarim dedi çin malı madem kotü o zaman ıphonede çinde üretiliyor ama en iyi telefon ıphone?? Çine takıntısi olan sensin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
4708 Ferguson Acil Yardım!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt