PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Diğer
49 yıllık orman arazisi kiralayan var mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="vmc" data-source="post: 1420677" data-attributes="member: 92703"><p>Hazineden 49 yıllığına arazi kiralayıp orman diken var mı? </p><p>2020 yılında dönüm (1000 m²) başına alınacak kira bedelleri;</p><p></p><p>Kavak, kestane, ceviz ve badem gibi odun dışı (meyveli) orman ürünü veren ve hızlı gelişen türlere ait ağaç ve ağaççıklarda ilk 5 (beş) yıl için 6,50 TL, (ilk 5 yıl %50 indirimli), 6. (altı) yıldan sonra 13 TL’dir.</p><p></p><p>Çam türleri, sedir, göknar, kayın ve söğüt gibi asli orman ürünü veren yapraklılarda ilk 5 (beş) yıl için 2,60 TL, (ilk 5 yıl %50 indirimli), 6. (altı) yıldan sonra 5,20 TL’dir.</p><p>Çok avantajlı değil mi? Hiç bir şey bilmesen çam ekip 20-25 yıl sonra kereste olarak satılsa karlı olmaz mı? Tek masrafı ilk dikim olur. Karını da geçtim en azından kupkuru araziler biraz yeşillenmiş olur.</p><p>Niye konusu açılmamış şaşırdım. Çevrenizde hiç arazi kiralayan oldu mu?</p><p>Milli emlakın sitesinden baktım sadece bir kaç şehirde ilan var Malatya'da yok. Hazinenin bir sürü arazisi var acaba talep olması mı gerekiyor?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="vmc, post: 1420677, member: 92703"] Hazineden 49 yıllığına arazi kiralayıp orman diken var mı? 2020 yılında dönüm (1000 m²) başına alınacak kira bedelleri; Kavak, kestane, ceviz ve badem gibi odun dışı (meyveli) orman ürünü veren ve hızlı gelişen türlere ait ağaç ve ağaççıklarda ilk 5 (beş) yıl için 6,50 TL, (ilk 5 yıl %50 indirimli), 6. (altı) yıldan sonra 13 TL’dir. Çam türleri, sedir, göknar, kayın ve söğüt gibi asli orman ürünü veren yapraklılarda ilk 5 (beş) yıl için 2,60 TL, (ilk 5 yıl %50 indirimli), 6. (altı) yıldan sonra 5,20 TL’dir. Çok avantajlı değil mi? Hiç bir şey bilmesen çam ekip 20-25 yıl sonra kereste olarak satılsa karlı olmaz mı? Tek masrafı ilk dikim olur. Karını da geçtim en azından kupkuru araziler biraz yeşillenmiş olur. Niye konusu açılmamış şaşırdım. Çevrenizde hiç arazi kiralayan oldu mu? Milli emlakın sitesinden baktım sadece bir kaç şehirde ilan var Malatya'da yok. Hazinenin bir sürü arazisi var acaba talep olması mı gerekiyor? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Diğer
49 yıllık orman arazisi kiralayan var mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt