PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
5.110G Kullanım kılavuzu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="brkyshn" data-source="post: 1451101" data-attributes="member: 46704"><p>Yorumunuz için teşekkürler. Henüz traktörün karakteristik yapısını çözemedim ancak kısa bir kullanımdan sonra çözeceğimi düşünüyorum. 1 haftalık kullanımda td95 e kıyasla çekişinin çok daha iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Td95te en fazla şikayetçi olduğum nokta yokuşta çok fazla güçten düşmesi idi. Ağır işte bile tarladaki en ufak eğimde vites düşmek gerekiyordu. Düz yerde gayet sağlıklı giderken yokuşta neden bu kadar düştüğünü anlayamıyordum. John deere 5715 kullanıyoruz, düz tarlada td95 rahatlıkla önde giderken yokuşa geldiğimizde 5715 vites düşmeden tırmanabiliyor, td95 geride kalıyordu. Bu makinede bu durumu yaşamayacağımızı umuyorum.</p><p></p><p>Deutz 5G serisi kullanan arkadaşlara bir sorum daha olacak, bizdeki makine 1100 saatte olmasına rağmen kalkışlarda debriyaj ses yapıyor. Pedaldan gelen gıcırtıdan bahsetmiyorum, doğrudan balatadan gelen bir ses. Bu kronik midir? Yoksa bu traktörde mi sorun var?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="brkyshn, post: 1451101, member: 46704"] Yorumunuz için teşekkürler. Henüz traktörün karakteristik yapısını çözemedim ancak kısa bir kullanımdan sonra çözeceğimi düşünüyorum. 1 haftalık kullanımda td95 e kıyasla çekişinin çok daha iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Td95te en fazla şikayetçi olduğum nokta yokuşta çok fazla güçten düşmesi idi. Ağır işte bile tarladaki en ufak eğimde vites düşmek gerekiyordu. Düz yerde gayet sağlıklı giderken yokuşta neden bu kadar düştüğünü anlayamıyordum. John deere 5715 kullanıyoruz, düz tarlada td95 rahatlıkla önde giderken yokuşa geldiğimizde 5715 vites düşmeden tırmanabiliyor, td95 geride kalıyordu. Bu makinede bu durumu yaşamayacağımızı umuyorum. Deutz 5G serisi kullanan arkadaşlara bir sorum daha olacak, bizdeki makine 1100 saatte olmasına rağmen kalkışlarda debriyaj ses yapıyor. Pedaldan gelen gıcırtıdan bahsetmiyorum, doğrudan balatadan gelen bir ses. Bu kronik midir? Yoksa bu traktörde mi sorun var? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
5.110G Kullanım kılavuzu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt