PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
5 e serisi john deere
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci96" data-source="post: 1085282" data-attributes="member: 69588"><p>Benim anlatmamla olmaz.</p><p>Bi tane 5085m nin kabin içine bak görürsün,bunu kendinde yapabilirsin ya da bayide olur.</p><p>Kardeşim ben hiçbir traktörün sahibi değilim yalnız senin traktörün kabin ici kendi segmentinde sayılı makineler arasındadır. Bu yaz biçerde mf 3625 fransız üretimi bir traktör vardı sahibi arızalar dan dolayı delirecekti kendi kendine çalışıyordu, dört çekere gecmiyordu,frenleri tutmuyordu parça bulamadılar.</p><p>Arkadaşımin new holland td65i benim elimde bozuldu td75 le değiştirdi onunda frenleri sıkıntılı. John deere de arıza verir. Benim 5065 600 saatte yağ karteri cuntası değişti şimdi sızdırma yok. Kuyruk mili keçesi değişti çok iyi oldu. Her traktör arıza verir. Egerki değiştirmek istersen üst segmente biraz cikmalisin.</p><p>Mesela 90 hp lik john deere yeni 5r parası olan için çok iyi bir tercihtir </p><p>Massey 5430 tam bir harika </p><p>Claas New arion 410 bir şaheser </p><p>Case farmall-c</p><p>Tek engel euro nun pahalı olması yoksa bende td yada jd 5e serisi tercih etmezdim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci96, post: 1085282, member: 69588"] Benim anlatmamla olmaz. Bi tane 5085m nin kabin içine bak görürsün,bunu kendinde yapabilirsin ya da bayide olur. Kardeşim ben hiçbir traktörün sahibi değilim yalnız senin traktörün kabin ici kendi segmentinde sayılı makineler arasındadır. Bu yaz biçerde mf 3625 fransız üretimi bir traktör vardı sahibi arızalar dan dolayı delirecekti kendi kendine çalışıyordu, dört çekere gecmiyordu,frenleri tutmuyordu parça bulamadılar. Arkadaşımin new holland td65i benim elimde bozuldu td75 le değiştirdi onunda frenleri sıkıntılı. John deere de arıza verir. Benim 5065 600 saatte yağ karteri cuntası değişti şimdi sızdırma yok. Kuyruk mili keçesi değişti çok iyi oldu. Her traktör arıza verir. Egerki değiştirmek istersen üst segmente biraz cikmalisin. Mesela 90 hp lik john deere yeni 5r parası olan için çok iyi bir tercihtir Massey 5430 tam bir harika Claas New arion 410 bir şaheser Case farmall-c Tek engel euro nun pahalı olması yoksa bende td yada jd 5e serisi tercih etmezdim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
5 e serisi john deere
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt