PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
50 BAŞ KAPASİTELİ YARI AÇIK MODERN BÜYÜKBAŞ SÜT HAYVANCILIĞI TESİSİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="muhammed6" data-source="post: 1174431" data-attributes="member: 74375"><p>evet bak dikkat etmedim ben .şuanki fıyatları en kötü yurt dışı gelişli 2500 eurodan az olmaz. neden ?</p><p></p><p>almanyadad satış sitelerinde almanya için sadece 2500 euro fiyatı var .ama almanyada çifyliği olup türkiyeyye ithalat yapan kişiler belki 2500 euroya getiryolardır ama yok değilse eğer en az limiti bu .mesela bi ilan vardı fransadad türkler ithalat yapıyolar limuzi,n cins hayvan ithalatı yavrudur kesin onlar 1300 euro ama tek getirmiyolar en az 70 di galiba yani 70 *1300=91.000 euro türk parasına gore 455.000 tl .benim anlamadığım şu keşke guzelım ulkemizde şu süt ınekciliği p*arar kazandırsa ama yok çünkü süt inekcili besiye göre daha üstün neden ? çünkü süt ibek sürüsü sürekli büyüyor hayvan gebe kalıcakki süt versın ama besıcılıkte elindeki hayvanın direk gidiyo.tek şansın var oda hayvan sürün iki adet olucak bırısı fabrıkan olucak diğeri ise yavru verip satıcak birisi sürünü genişletirken diğeri ise süreklı parra kazndırıcak tabi yam yam toptancılar olmassa</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="muhammed6, post: 1174431, member: 74375"] evet bak dikkat etmedim ben .şuanki fıyatları en kötü yurt dışı gelişli 2500 eurodan az olmaz. neden ? almanyadad satış sitelerinde almanya için sadece 2500 euro fiyatı var .ama almanyada çifyliği olup türkiyeyye ithalat yapan kişiler belki 2500 euroya getiryolardır ama yok değilse eğer en az limiti bu .mesela bi ilan vardı fransadad türkler ithalat yapıyolar limuzi,n cins hayvan ithalatı yavrudur kesin onlar 1300 euro ama tek getirmiyolar en az 70 di galiba yani 70 *1300=91.000 euro türk parasına gore 455.000 tl .benim anlamadığım şu keşke guzelım ulkemizde şu süt ınekciliği p*arar kazandırsa ama yok çünkü süt inekcili besiye göre daha üstün neden ? çünkü süt ibek sürüsü sürekli büyüyor hayvan gebe kalıcakki süt versın ama besıcılıkte elindeki hayvanın direk gidiyo.tek şansın var oda hayvan sürün iki adet olucak bırısı fabrıkan olucak diğeri ise yavru verip satıcak birisi sürünü genişletirken diğeri ise süreklı parra kazndırıcak tabi yam yam toptancılar olmassa [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
50 BAŞ KAPASİTELİ YARI AÇIK MODERN BÜYÜKBAŞ SÜT HAYVANCILIĞI TESİSİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt