PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
50 BAŞ KAPASİTELİ YARI AÇIK MODERN BÜYÜKBAŞ SÜT HAYVANCILIĞI TESİSİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="emre_tuysuz" data-source="post: 720426" data-attributes="member: 43852"><p><strong>Ynt: 50 BAŞ KAPASİTELİ YARI AÇIK MODERN BÜYÜKBAŞ SÜT HAYVANCILIĞI TESİSİ</strong></p><p></p><p>Ismail Abinin soylediklerine aynen katiliyorum .....Ben olsam soyle bir hesap yapardim...350.000 nakit param var 50 tane sagilir inek almak istiyorum bugun 3500 tl sagilir inek safsatalarini gecersek 1. ya da 2. laktasyonda sagilir iyi bir inegi kimse 4500 tl den asagi vermez elde kaldi 125 000 nakit kaldiki gerisi de kredi eger bu isi 10 yildir yapmiyor ya da yapmadiysaniz ve bu sekilde kredi kullanirsaniz buyuk ihtimal batacaksiniz ....</p><p></p><p>Fakat durum soyle olabilir ben olsam 5 donum arazi uzerine (ki ileride cok hayvana da yetecektir) projemi kendim cizdigim yari acik sistem bir ahir yaparim...projenin cizimine verdiginiz parayla bu ahiri yaparsiniz celik kontruksiyon bu kadar maliyete hic gerek yok...</p><p></p><p>bakici tutacaksaniz onun evini yaparim...borulu sistem seyyar sagim makineli bir sistem kurararim ...sirali sisteme hic gerek yok...</p><p></p><p>15 tane de sagilir inek alirim ....geri kalan paranin hepsiyle tarla alirim...hic olmazssa isten bikarda millet gibi 3 trilyona malettigi ciftligi yari fiyatina satmaktansa ...tarla her zaman para yapar...unutmayin ...bir sut isletmesinin en buyuk gideri yem dir...</p><p></p><p>hatta hayvanciliga baslamadan once tarlaciliga baslamak dahada dogru olabilir...yonca,fig,bakla,soya fasulyesi------arpa,bugday,yulaf, ve olmazssa olmaz misir silaji bunlari yetistirebilirseniz 15 hayvanla cok kolay buyuyebilir...saglikli para kazanabilirsiniz...bu isin okulunu okumus, ciftlik kurmus,yem satmis,balye tasimis biri olarak nacizane yazacaklarim bunlardir...yukarida ismail abinin yazdigi bir cumleyi hic unutamam.....imam bile izine gidiyor ...ben gidemiyorum....hayvanciligin kilit noktarindan birisidir...saygilarimla</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="emre_tuysuz, post: 720426, member: 43852"] [b]Ynt: 50 BAŞ KAPASİTELİ YARI AÇIK MODERN BÜYÜKBAŞ SÜT HAYVANCILIĞI TESİSİ[/b] Ismail Abinin soylediklerine aynen katiliyorum .....Ben olsam soyle bir hesap yapardim...350.000 nakit param var 50 tane sagilir inek almak istiyorum bugun 3500 tl sagilir inek safsatalarini gecersek 1. ya da 2. laktasyonda sagilir iyi bir inegi kimse 4500 tl den asagi vermez elde kaldi 125 000 nakit kaldiki gerisi de kredi eger bu isi 10 yildir yapmiyor ya da yapmadiysaniz ve bu sekilde kredi kullanirsaniz buyuk ihtimal batacaksiniz .... Fakat durum soyle olabilir ben olsam 5 donum arazi uzerine (ki ileride cok hayvana da yetecektir) projemi kendim cizdigim yari acik sistem bir ahir yaparim...projenin cizimine verdiginiz parayla bu ahiri yaparsiniz celik kontruksiyon bu kadar maliyete hic gerek yok... bakici tutacaksaniz onun evini yaparim...borulu sistem seyyar sagim makineli bir sistem kurararim ...sirali sisteme hic gerek yok... 15 tane de sagilir inek alirim ....geri kalan paranin hepsiyle tarla alirim...hic olmazssa isten bikarda millet gibi 3 trilyona malettigi ciftligi yari fiyatina satmaktansa ...tarla her zaman para yapar...unutmayin ...bir sut isletmesinin en buyuk gideri yem dir... hatta hayvanciliga baslamadan once tarlaciliga baslamak dahada dogru olabilir...yonca,fig,bakla,soya fasulyesi------arpa,bugday,yulaf, ve olmazssa olmaz misir silaji bunlari yetistirebilirseniz 15 hayvanla cok kolay buyuyebilir...saglikli para kazanabilirsiniz...bu isin okulunu okumus, ciftlik kurmus,yem satmis,balye tasimis biri olarak nacizane yazacaklarim bunlardir...yukarida ismail abinin yazdigi bir cumleyi hic unutamam.....imam bile izine gidiyor ...ben gidemiyorum....hayvanciligin kilit noktarindan birisidir...saygilarimla [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
50 BAŞ KAPASİTELİ YARI AÇIK MODERN BÜYÜKBAŞ SÜT HAYVANCILIĞI TESİSİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt