PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
50 başlık besi ahırı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bantun111" data-source="post: 980603" data-attributes="member: 57906"><p><strong>Ynt: 50 başlık besi ahırı</strong></p><p></p><p>İlk aşamada 50 tane hayvan ile başlamak doğru mu sizce ?</p><p>Çiftçi olmanız bu işi yapacağınız anlamına gelmez abi. </p><p>Benim 10 tane hayvanım vardı 2 yıldır yapıyordum hayvanciligi deseydiniz ozaman tamam derdik bu adam işi sevmiş ve belli ki kazanıyor ozaman mantıklı derdim.</p><p></p><p></p><p>20 gün güzel bir çiftlikte eğitim alirsaniz ve ilk aşamada 10 hayvan alıp 1 yıl içindeki kazanc durumuna göre analiz yaparsaniz ozaman düşünün derim..</p><p></p><p>Belki güzel kazanıp hayvan kapasite sini arttırmak isteyecek siniz veya zarar edip bırakacak siniz 50 hayvan alma durumunuz var 10 hayvan pek kafanızi agritmaz..</p><p></p><p>Doğru yapılan iş ve istihdam la azimle yapılan iş hiç bir zaman zarar ettirmez..</p><p>Şuan başlamayın piyasa karışık yıl başına kadar bekleyin derim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bantun111, post: 980603, member: 57906"] [b]Ynt: 50 başlık besi ahırı[/b] İlk aşamada 50 tane hayvan ile başlamak doğru mu sizce ? Çiftçi olmanız bu işi yapacağınız anlamına gelmez abi. Benim 10 tane hayvanım vardı 2 yıldır yapıyordum hayvanciligi deseydiniz ozaman tamam derdik bu adam işi sevmiş ve belli ki kazanıyor ozaman mantıklı derdim. 20 gün güzel bir çiftlikte eğitim alirsaniz ve ilk aşamada 10 hayvan alıp 1 yıl içindeki kazanc durumuna göre analiz yaparsaniz ozaman düşünün derim.. Belki güzel kazanıp hayvan kapasite sini arttırmak isteyecek siniz veya zarar edip bırakacak siniz 50 hayvan alma durumunuz var 10 hayvan pek kafanızi agritmaz.. Doğru yapılan iş ve istihdam la azimle yapılan iş hiç bir zaman zarar ettirmez.. Şuan başlamayın piyasa karışık yıl başına kadar bekleyin derim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
50 başlık besi ahırı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt