PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
50 Başlık Koyun Çiftliği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hdirmilli" data-source="post: 864867" data-attributes="member: 55830"><p><strong>Ynt: 50 Başlık Koyun Çiftliği</strong></p><p></p><p>70 gün laktasyon süresi kabul edelim .</p><p>50 koyun * 1 litre = günlük 50 litre </p><p>70 gün *50 litre=3500 litre HASTANEDE calıştığım için 2 tl den satsam hemşirelere doktorlara =7000 tl</p><p></p><p>koyunun yanında 50 adette köy tavuğu beslemeyi düşünüyorum .</p><p>günde 15 yumurta alsam 200 günde 3000 yumurta yapar </p><p>tanesi 0,50 kuruştan = 1500 tl </p><p></p><p>meyve ve sebze haliyle anlaştım sayılır haftada bir kamyonet yeşillik çıkartsam yemlemede biraz tasarruf sağlarmıyım ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hdirmilli, post: 864867, member: 55830"] [b]Ynt: 50 Başlık Koyun Çiftliği[/b] 70 gün laktasyon süresi kabul edelim . 50 koyun * 1 litre = günlük 50 litre 70 gün *50 litre=3500 litre HASTANEDE calıştığım için 2 tl den satsam hemşirelere doktorlara =7000 tl koyunun yanında 50 adette köy tavuğu beslemeyi düşünüyorum . günde 15 yumurta alsam 200 günde 3000 yumurta yapar tanesi 0,50 kuruştan = 1500 tl meyve ve sebze haliyle anlaştım sayılır haftada bir kamyonet yeşillik çıkartsam yemlemede biraz tasarruf sağlarmıyım ? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
50 Başlık Koyun Çiftliği
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt