PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
50 BEYGİRE KADAR OLAN , BAĞ-BAHÇE SERİSİ TRAKTÖR MODELLERİ...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 848496" data-attributes="member: 21067"><p><strong>Ynt: 50 BEYGİRE KADAR OLAN , BAĞ-BAHÇE SERİSİ TRAKTÖR MODELLERİ...</strong></p><p></p><p>Kimseyi hatalı yönlendirmemeliyiz. </p><p></p><p>Destek kapsamındaki bahçe traktörleri beygir gücüne göre değil, iz genişliğine göre sınırlandırılıyor. </p><p></p><p>Başvuru rehberine bakmıştım. Net hatırlamıyorum ama iz genişliği 120cm ve altına dusurulenilen traktörler teşvik kapsamına giriyor. Hp 2. Planda. </p><p></p><p>Yani yukarıda saydığın modellerden B2530 ' a kadar tamam. Ama L4100 girmiyor. </p><p></p><p>Ayrıca 4x4 olma zorunluluğu da var diye biliyorum. </p><p></p><p>Buna göre:</p><p></p><p>Kubota</p><p>------------</p><p>B1820</p><p>B2420</p><p>B2530</p><p></p><p>Taral:</p><p>-----------</p><p>818</p><p>850</p><p>855</p><p>860</p><p>900</p><p></p><p>AHS</p><p>------------</p><p>Karınca</p><p></p><p>Antonio Carraro</p><p>------------</p><p>66hp ' ye kadar olan tüm seriler</p><p>66 hp ' nin üstü (Mach4 yada TRX7800S gibi modeller ise boyuttan öte fiyat dolayısı ile kapsama giremezler. Netekim su an bir Mach4 ' ün fiyatı 170.000 lirayı geçiyor.)</p><p></p><p></p><p>AGT</p><p>------------</p><p>850</p><p></p><p>Kesin giriyor. </p><p></p><p>Kaanlar A250 4x2 olduğu için girmiyor olabilir. </p><p></p><p>Aklıma gelenler bunlar. Fiyat/performans acısından bence en makul olanı:</p><p></p><p>Kubota B2420. </p><p>24.000 lira fiyatı var. Hibe ile 13 civarına alınır.</p><p></p><p>104cm ' den 145cm ' ye kadar daralip genişliyor. 900kg net ağırlığı var. </p><p></p><p>8 No 3 ' lu pulluk, 1000 lt turbo atomizer, 130 ' luk rotovator, 400 lt kollu ilaçlama, 2tonluk romork/tanker gibi bağ-bahçe için olmazsa olmaz ekipmanları rahatlıkla calistirabiliyor. </p><p></p><p>Biz is yoğunluğu nedeni ile teşviği bekleyemedik. Oldukça memnunuz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 848496, member: 21067"] [b]Ynt: 50 BEYGİRE KADAR OLAN , BAĞ-BAHÇE SERİSİ TRAKTÖR MODELLERİ...[/b] Kimseyi hatalı yönlendirmemeliyiz. Destek kapsamındaki bahçe traktörleri beygir gücüne göre değil, iz genişliğine göre sınırlandırılıyor. Başvuru rehberine bakmıştım. Net hatırlamıyorum ama iz genişliği 120cm ve altına dusurulenilen traktörler teşvik kapsamına giriyor. Hp 2. Planda. Yani yukarıda saydığın modellerden B2530 ' a kadar tamam. Ama L4100 girmiyor. Ayrıca 4x4 olma zorunluluğu da var diye biliyorum. Buna göre: Kubota ------------ B1820 B2420 B2530 Taral: ----------- 818 850 855 860 900 AHS ------------ Karınca Antonio Carraro ------------ 66hp ' ye kadar olan tüm seriler 66 hp ' nin üstü (Mach4 yada TRX7800S gibi modeller ise boyuttan öte fiyat dolayısı ile kapsama giremezler. Netekim su an bir Mach4 ' ün fiyatı 170.000 lirayı geçiyor.) AGT ------------ 850 Kesin giriyor. Kaanlar A250 4x2 olduğu için girmiyor olabilir. Aklıma gelenler bunlar. Fiyat/performans acısından bence en makul olanı: Kubota B2420. 24.000 lira fiyatı var. Hibe ile 13 civarına alınır. 104cm ' den 145cm ' ye kadar daralip genişliyor. 900kg net ağırlığı var. 8 No 3 ' lu pulluk, 1000 lt turbo atomizer, 130 ' luk rotovator, 400 lt kollu ilaçlama, 2tonluk romork/tanker gibi bağ-bahçe için olmazsa olmaz ekipmanları rahatlıkla calistirabiliyor. Biz is yoğunluğu nedeni ile teşviği bekleyemedik. Oldukça memnunuz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
50 BEYGİRE KADAR OLAN , BAĞ-BAHÇE SERİSİ TRAKTÖR MODELLERİ...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt