PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
%50 Hibe İle Yaptırdığım 1X10 Balıkkılçığı Sağımhane (hacimmet)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="simentalci" data-source="post: 740829" data-attributes="member: 44124"><p><strong>Ynt: %50 Hibe İle Yaptırdığım 1X10 Balıkkılçığı Sağımhane (hacimmet)</strong></p><p></p><p>benim bir kırma-karıştırma yapan kantarlı bir makinam var. herşeyi o yapıyor. <a href="http://www.oztan.com.tr" target="_blank">www.oztan.com.tr</a> den inceleyebilirsin. yıllık yem hammaddelerimi stokluyorum. bu yıl arpa, buğday, atk stokladım. şimdi sırada mısır ve ptk var. kullandığım rasyon 300 arpa+170 buğday+ 125 mısır+ 135 atk+ 140 ptk+ 100 sfk+ 13 mermer tozu+ 7 tuz+ 10 vit-min bu 18/2600 lük bir toz yem. bundan hayvan başı 8 kg. veriyorum. bunun yanında 3 kg saman, 2 kg yonca, 1 kg fiğ ve 18 kg silaj veriyorum. </p><p></p><p>yaptığım bu süt yeminin bana maliyeti 68krş./kg yani çuvalı 34 tl ye geliyor. </p><p></p><p>tabi daha önce de söylediğim gibi hammadde stoğu çok önemli. ucuza stoklamak önemli. mısırın rutubet oranı önemli. 14-15 in üzerinde olursa küflenir. soya ve diğer küspeler de kuru olmalı yeterince.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="simentalci, post: 740829, member: 44124"] [b]Ynt: %50 Hibe İle Yaptırdığım 1X10 Balıkkılçığı Sağımhane (hacimmet)[/b] benim bir kırma-karıştırma yapan kantarlı bir makinam var. herşeyi o yapıyor. [url=http://www.oztan.com.tr]www.oztan.com.tr[/url] den inceleyebilirsin. yıllık yem hammaddelerimi stokluyorum. bu yıl arpa, buğday, atk stokladım. şimdi sırada mısır ve ptk var. kullandığım rasyon 300 arpa+170 buğday+ 125 mısır+ 135 atk+ 140 ptk+ 100 sfk+ 13 mermer tozu+ 7 tuz+ 10 vit-min bu 18/2600 lük bir toz yem. bundan hayvan başı 8 kg. veriyorum. bunun yanında 3 kg saman, 2 kg yonca, 1 kg fiğ ve 18 kg silaj veriyorum. yaptığım bu süt yeminin bana maliyeti 68krş./kg yani çuvalı 34 tl ye geliyor. tabi daha önce de söylediğim gibi hammadde stoğu çok önemli. ucuza stoklamak önemli. mısırın rutubet oranı önemli. 14-15 in üzerinde olursa küflenir. soya ve diğer küspeler de kuru olmalı yeterince. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
%50 Hibe İle Yaptırdığım 1X10 Balıkkılçığı Sağımhane (hacimmet)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt