PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
%50 Makina Ekipman Hibesini Protesto Ediyoruz Arkadaşlar Lütfen İlgilenelim!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Çağrı" data-source="post: 720790" data-attributes="member: 110"><p><strong>Ynt: %50 Makina Ekipman Hibesini Protesto Ediyoruz Arkadaşlar Lütfen İlgilenelim!!!</strong></p><p></p><p>Bu destek işinin ilk çıktığı zamanlarda gerçekten fahiş fiyatlar uygulanıyordu ancak iki senedir fazla bir farklılık görmüyorum ben.Zaten bu destek herkesi etkilemiyor,ben destekle almıyorum dediğinizde zaten bir fiyat farkı olmuyor.Eğer çalıştığınız esnaflar farklı fiyattan satıyorsa sıkıntı sizin esnafınızda.</p><p></p><p>Yapılmış bir işi bozmak maharet değil,eleştirilecek çok yanı olmasına rağmen bu işin kontrol altına alınmasını istemek daha iyi.Tam tersine kalkmasından çok kapsamının genişlemesi gerekiyor.Ayrıca denetim yok diyen arkadaşlar yanılıyor.Biz hibeden faydalandık,2 senede 4 sefer gelip kontrol ettiler.Hiçbir bilgi falan da olmuyor çıkıp geliyorlar.Bir seferinde tohum ekim zamanıydı mibzeri kontrol için tarlaya kadar geldiler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Çağrı, post: 720790, member: 110"] [b]Ynt: %50 Makina Ekipman Hibesini Protesto Ediyoruz Arkadaşlar Lütfen İlgilenelim!!![/b] Bu destek işinin ilk çıktığı zamanlarda gerçekten fahiş fiyatlar uygulanıyordu ancak iki senedir fazla bir farklılık görmüyorum ben.Zaten bu destek herkesi etkilemiyor,ben destekle almıyorum dediğinizde zaten bir fiyat farkı olmuyor.Eğer çalıştığınız esnaflar farklı fiyattan satıyorsa sıkıntı sizin esnafınızda. Yapılmış bir işi bozmak maharet değil,eleştirilecek çok yanı olmasına rağmen bu işin kontrol altına alınmasını istemek daha iyi.Tam tersine kalkmasından çok kapsamının genişlemesi gerekiyor.Ayrıca denetim yok diyen arkadaşlar yanılıyor.Biz hibeden faydalandık,2 senede 4 sefer gelip kontrol ettiler.Hiçbir bilgi falan da olmuyor çıkıp geliyorlar.Bir seferinde tohum ekim zamanıydı mibzeri kontrol için tarlaya kadar geldiler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
%50 Makina Ekipman Hibesini Protesto Ediyoruz Arkadaşlar Lütfen İlgilenelim!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt