PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
500 Dekar Sulu arazi kac buyukbas hayvani Besler?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ertuğrul" data-source="post: 264177" data-attributes="member: 5037"><p><strong>Ynt: 500 Dekar Sulu arazi kac buyukbas hayvani Besler?</strong></p><p></p><p>osman kardeşim sen benim sözlerimi yanlış yorumladın sanırım elbetteki bu memleketin genç hırslı girişimcilere ihtiyacı var öylede olması gerekir benim demek istediğim bir hevesle işe başlayıp daha sonra hüsrana uğrayan bir çok kişi tanırım projelerin güzel ama nail arkadaşımızında dediği gibi önce ufak başla hayvancılık çok büyük yatırımlar gerektiren bir iş ben kırşehirliyim burada bir arkadaşımız var yıllardır bu işle uğraşır şimdi 100 başlık süt ineği için tesis yaptırıyor daha tam bitiremedi harcadığı para 380,000 tl yi geçmiş senin projelerinde bence 500 bini geçer bence bu işe küçük başla ileryi gör daha sonra yine büyüt işini arazinin durumuna gekince aynı arazi ile 200 baş hayvana ben rahatca bakarım kolay gelsin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ertuğrul, post: 264177, member: 5037"] [b]Ynt: 500 Dekar Sulu arazi kac buyukbas hayvani Besler?[/b] osman kardeşim sen benim sözlerimi yanlış yorumladın sanırım elbetteki bu memleketin genç hırslı girişimcilere ihtiyacı var öylede olması gerekir benim demek istediğim bir hevesle işe başlayıp daha sonra hüsrana uğrayan bir çok kişi tanırım projelerin güzel ama nail arkadaşımızında dediği gibi önce ufak başla hayvancılık çok büyük yatırımlar gerektiren bir iş ben kırşehirliyim burada bir arkadaşımız var yıllardır bu işle uğraşır şimdi 100 başlık süt ineği için tesis yaptırıyor daha tam bitiremedi harcadığı para 380,000 tl yi geçmiş senin projelerinde bence 500 bini geçer bence bu işe küçük başla ileryi gör daha sonra yine büyüt işini arazinin durumuna gekince aynı arazi ile 200 baş hayvana ben rahatca bakarım kolay gelsin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
500 Dekar Sulu arazi kac buyukbas hayvani Besler?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt