PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
500 Dekar Sulu arazi kac buyukbas hayvani Besler?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Osman Musaogullari" data-source="post: 264206" data-attributes="member: 6657"><p><strong>Ynt: 500 Dekar Sulu arazi kac buyukbas hayvani Besler?</strong></p><p></p><p>Hosbulduk hacimmet.</p><p>Verdigin bilgiler icinde tessekkurler..</p><p>Bizim bolgemizde, biz tuz golunun hemen yanindayiz,malesef yeralti sulari yeterli degil..Kuyular 60 -70 metre civarinda.</p><p>Daha asagisi tas..kac metre tas tabakasi var kimse bilmiyor..aslinda daha derinlerde, daha cok su olma ihtimali var ama kimse simdiye kadar o tasi delebilecek sondaj yapmadi..</p><p>Malum oldukca pahali ve kac metre inmeniz gerektiginide bilmiyorsunuz..</p><p>Ben yeni kazilacak kuyulardan birinde aslinda denemek istiyorum..Bakalim nasip..</p><p>Bu ardada konya eregli bolgesinde ikinci urun misir silajinda oldukca basarili sonuclar alindigini duydum..Sizde varmi? Eger iki urun almak mumkunse o zaman hayvan sayisi konusunda fazlada hesap yapmaya gerek yok gibi.</p><p>Tekrar tessekkurler..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Osman Musaogullari, post: 264206, member: 6657"] [b]Ynt: 500 Dekar Sulu arazi kac buyukbas hayvani Besler?[/b] Hosbulduk hacimmet. Verdigin bilgiler icinde tessekkurler.. Bizim bolgemizde, biz tuz golunun hemen yanindayiz,malesef yeralti sulari yeterli degil..Kuyular 60 -70 metre civarinda. Daha asagisi tas..kac metre tas tabakasi var kimse bilmiyor..aslinda daha derinlerde, daha cok su olma ihtimali var ama kimse simdiye kadar o tasi delebilecek sondaj yapmadi.. Malum oldukca pahali ve kac metre inmeniz gerektiginide bilmiyorsunuz.. Ben yeni kazilacak kuyulardan birinde aslinda denemek istiyorum..Bakalim nasip.. Bu ardada konya eregli bolgesinde ikinci urun misir silajinda oldukca basarili sonuclar alindigini duydum..Sizde varmi? Eger iki urun almak mumkunse o zaman hayvan sayisi konusunda fazlada hesap yapmaya gerek yok gibi. Tekrar tessekkurler.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
500 Dekar Sulu arazi kac buyukbas hayvani Besler?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt