PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
500 Dekar Sulu arazi kac buyukbas hayvani Besler?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hacimmet" data-source="post: 264285" data-attributes="member: 17222"><p><strong>Ynt: 500 Dekar Sulu arazi kac buyukbas hayvani Besler?</strong></p><p></p><p>ben ektim ikinci ürün geçen yıl buğdaydan sonra geciktiği için pek verim alamadım ama arpa arkası yada erken biçilen ekin arkası ekilirse orta verim alınr bence,dekardan burada 4-5 tona kadar alanlar var diye duydum (ikinci ürün sılajlık) tuz gölüne yakınsanız bizim bölgemizede yakınsnızdır bizim ilçenin sınırları tuz gölüne dayanıyor ,siz Altınekin yada Cihanbey lisinizdir (oğuzeli.taşpınar) sizin orasını bilmiyorum ama tuz gölünün bu tarafı Eskil tarafı su yönünden zengin tuz gölüne yakın köylerde santrafij le daha yakın zamana kadar su çekiyorlardı belki hala çekiliyordur neyse tekrar hoş geldiniz forma</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hacimmet, post: 264285, member: 17222"] [b]Ynt: 500 Dekar Sulu arazi kac buyukbas hayvani Besler?[/b] ben ektim ikinci ürün geçen yıl buğdaydan sonra geciktiği için pek verim alamadım ama arpa arkası yada erken biçilen ekin arkası ekilirse orta verim alınr bence,dekardan burada 4-5 tona kadar alanlar var diye duydum (ikinci ürün sılajlık) tuz gölüne yakınsanız bizim bölgemizede yakınsnızdır bizim ilçenin sınırları tuz gölüne dayanıyor ,siz Altınekin yada Cihanbey lisinizdir (oğuzeli.taşpınar) sizin orasını bilmiyorum ama tuz gölünün bu tarafı Eskil tarafı su yönünden zengin tuz gölüne yakın köylerde santrafij le daha yakın zamana kadar su çekiyorlardı belki hala çekiliyordur neyse tekrar hoş geldiniz forma [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
500 Dekar Sulu arazi kac buyukbas hayvani Besler?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt