PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
500 dönüm arsam var buğday ekmeyi düşüniyorum.?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="soner2222" data-source="post: 1316779" data-attributes="member: 83988"><p>Şöyle zarar olabilir;</p><p>Mesela ben adam çalıştırıyorum. Onun maliyeti, mazot, gübre, ilaç, traktörlerin arızası, her yıl yeni bir malzeme aldığım için onun parası, malzeme bakım ve arızası vs. Ekili yerlerimin Çoğu ayçiçeği olmasına rağmen (ki ayçiçeği buğdaya göre daha az maliyetlidir) ortalama 352 tl dekar maliyetim vardı bu yıl.</p><p>Toprağın zayıfsa yada hava şartları kötüyse dekardan 300 kg buğday alırsan 1,3 tlden satarsan dekardan ve de benim maliyetlerime bu işi yaparsan dekardan 38 tl + destek alırsın. 10 ayda bu kadar maliyete sadece bu kadar para kazanırsan bunun adı zarardır diye düşünüyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="soner2222, post: 1316779, member: 83988"] Şöyle zarar olabilir; Mesela ben adam çalıştırıyorum. Onun maliyeti, mazot, gübre, ilaç, traktörlerin arızası, her yıl yeni bir malzeme aldığım için onun parası, malzeme bakım ve arızası vs. Ekili yerlerimin Çoğu ayçiçeği olmasına rağmen (ki ayçiçeği buğdaya göre daha az maliyetlidir) ortalama 352 tl dekar maliyetim vardı bu yıl. Toprağın zayıfsa yada hava şartları kötüyse dekardan 300 kg buğday alırsan 1,3 tlden satarsan dekardan ve de benim maliyetlerime bu işi yaparsan dekardan 38 tl + destek alırsın. 10 ayda bu kadar maliyete sadece bu kadar para kazanırsan bunun adı zarardır diye düşünüyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
500 dönüm arsam var buğday ekmeyi düşüniyorum.?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt