PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
5003 serisini hindistan malı diyenlere
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mr.Turk" data-source="post: 124575" data-attributes="member: 1780"><p><strong>Ynt: 5003 serisini hindistan malı diyenlere</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar, bu tür büyük markalar sadece John Deere için söylemiyorum, kendilerine ait bir teknolojileri ve ilkeleri vardır. Gittikleri her yere kendilere ait ilkeleri ve teknolojileri götütürler. Diğer markaları bilemeyeceğim ancak John Deere ' in bir başka fabrikaya fason ürettirip satmıyor. Kendi fabrikalarında kendi teknolojileri ile üretiyor. Bu da John Deere ' in her ürünün John Deere kalitesinde olduğunu kanıtlıyor. Tabiki bir Almanya ' da üretilen Premium serisi traktörler ile ya da Meksika ' da üretilern 5025 Serisi traktörler ile Hindistanda üretilen 5003 Serisi traktörler bir olmayacaktır. Çünkü farklı amaçlara hizmet için üretilmektedirler. Hangisi senin işini görecekse hangisine almaya gücün yetiyorsa onu alacaksın. Almanya ' da üretilen traktörlerle Hindistan ' da üretilen traktörleri karşılaştırarak Hindistan traktörlerini kötülemek yanlış bir yargı hatta ön yargıdır. Ben hangi firma olursa olsun. özellikle John Deere için 100 yıldan fazla bir emeğe saygısızlık etmiş olmaz mıyız?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mr.Turk, post: 124575, member: 1780"] [b]Ynt: 5003 serisini hindistan malı diyenlere[/b] Arkadaşlar, bu tür büyük markalar sadece John Deere için söylemiyorum, kendilerine ait bir teknolojileri ve ilkeleri vardır. Gittikleri her yere kendilere ait ilkeleri ve teknolojileri götütürler. Diğer markaları bilemeyeceğim ancak John Deere ' in bir başka fabrikaya fason ürettirip satmıyor. Kendi fabrikalarında kendi teknolojileri ile üretiyor. Bu da John Deere ' in her ürünün John Deere kalitesinde olduğunu kanıtlıyor. Tabiki bir Almanya ' da üretilen Premium serisi traktörler ile ya da Meksika ' da üretilern 5025 Serisi traktörler ile Hindistanda üretilen 5003 Serisi traktörler bir olmayacaktır. Çünkü farklı amaçlara hizmet için üretilmektedirler. Hangisi senin işini görecekse hangisine almaya gücün yetiyorsa onu alacaksın. Almanya ' da üretilen traktörlerle Hindistan ' da üretilen traktörleri karşılaştırarak Hindistan traktörlerini kötülemek yanlış bir yargı hatta ön yargıdır. Ben hangi firma olursa olsun. özellikle John Deere için 100 yıldan fazla bir emeğe saygısızlık etmiş olmaz mıyız? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
5003 serisini hindistan malı diyenlere
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt