PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
**5055E 4WD** 5403 4wd yi 5055e 4wd ile değiştirdik!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="uraltay" data-source="post: 449868" data-attributes="member: 34076"><p><strong>Ynt: **5055E 4WD** 5403 4wd yi 5055e 4wd ile değiştirdik!!!</strong></p><p></p><p>arkadaşlar fiyatlar bayiden ve jd nin internet sitesinden alındı. buna göre en ucuz alabileceğimiz 45 bin civarı sıfır olarak. 5065 nasıl sıfırını o fiyata alalım merak ettim. bayi iskonto felan mı yapıyor. bize yapmadı. kuruş indirim yapmıyor. aldığımız yer konya jd bayisi. biz 43 bine alırken kabini hesaba kattık. bi kabin en azından 3 bin tl. artı 360 saat fazla bir saat sayılır mı? bize az geldi. artı bizim mf 265i de iyi fiyata saydılar. 14-15 bin eder satarsak buna 17 bin tl saydılar. bunları da hesaba katarsak bence iyi bir alış veriş. ama bayi traktör liste fiyatından iskonto yapıyor da bizi kandırdıysalar o zaman dediklerinizin hepsine katılıyorum. bu iskonto olayını bileniniz var mı? sayın avadanlı siz geçen bahar 45 bine 5065 almıştınız sanırım. o tarihten bu yana dövizdeki fırlama fiyatları etkilemiş olabilir mi? şu an site fiyatı 52 bin küsürlerde 5065 ' in.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="uraltay, post: 449868, member: 34076"] [b]Ynt: **5055E 4WD** 5403 4wd yi 5055e 4wd ile değiştirdik!!![/b] arkadaşlar fiyatlar bayiden ve jd nin internet sitesinden alındı. buna göre en ucuz alabileceğimiz 45 bin civarı sıfır olarak. 5065 nasıl sıfırını o fiyata alalım merak ettim. bayi iskonto felan mı yapıyor. bize yapmadı. kuruş indirim yapmıyor. aldığımız yer konya jd bayisi. biz 43 bine alırken kabini hesaba kattık. bi kabin en azından 3 bin tl. artı 360 saat fazla bir saat sayılır mı? bize az geldi. artı bizim mf 265i de iyi fiyata saydılar. 14-15 bin eder satarsak buna 17 bin tl saydılar. bunları da hesaba katarsak bence iyi bir alış veriş. ama bayi traktör liste fiyatından iskonto yapıyor da bizi kandırdıysalar o zaman dediklerinizin hepsine katılıyorum. bu iskonto olayını bileniniz var mı? sayın avadanlı siz geçen bahar 45 bine 5065 almıştınız sanırım. o tarihten bu yana dövizdeki fırlama fiyatları etkilemiş olabilir mi? şu an site fiyatı 52 bin küsürlerde 5065 ' in. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
**5055E 4WD** 5403 4wd yi 5055e 4wd ile değiştirdik!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt