PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
**5055E 4WD** 5403 4wd yi 5055e 4wd ile değiştirdik!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baba540" data-source="post: 519161" data-attributes="member: 21790"><p><strong>Ynt: **5055E 4WD** 5403 4wd yi 5055e 4wd ile değiştirdik!!!</strong></p><p></p><p>sanırım büyük bir tesadüf ama sizin traktörü ben konya da bayide gördüm.o gün mersinden konya ya günü birlik bir tanıdığıma kamyonet almak için gitmiştik.bende de yeni oluşmayan başlayan bir jhondere hastalığı vardı.tesadüfen bayiyide görünce bir uğrayalım dedim.sizin aldığınız traktör 2011 model ve 320 saatte olmalı.üzerinde de gözde marka bir kabin vardı.kabinde çok şık duruyordu doğrusu.mersinde gördüğüm sıfır jhonderelerde bu kabin yoktu.içeriye traktörün fiyatı sormak için girdiğimde 3-4 kişi satış elamanının önünde pazarlık halindeydi.bende tesadüf bilmeden 5055 e nin fiyatını sordum.satış elamanıda bana şu anda abilerle 5055 için pazarlık yapıyoruz eğer bu abiler almassa (yan masada bir kişi daha vardı) şu beyfendi de bu traktör için bekliyor eğer onunlada anlaşamassak sizinle pazarlık yaparız dedi.sonra aynı bayiye 2 saat sonra uğradığımda traktör bayinin ortasına çıkarılmış ve satılmış demişlerdi.hatta sizin traktörün resmi bende var.tabi aynı traktörden bahsediyorsak.kasım-aralık gibi oldu bu olay.hayırlı olsun.çok güzel traktör aldınız.bende ciddi anlamda bir jhondere düşünüyorum.küçük bir çiftciyim.50-60 beygir bir traktör işimi rahatlıkla görür.çifttir harmandır işimiz yok.en yoğun olarak yaptığımız şey meyve taşımacılığı ve ilaçlama.jhonderelerin kuyruk millerinin çok iyi olduğunu duydum.bu arada senede en fazla yapacağım saat ise 200 saattir.onun için hangi modelini alsam diye düşünüyorum.3 seçeneğim var.yeni çıkan 5050 tek çeker - 5055 e tek çeker veya 5055 e çift çeker.bakalım şartlar ne gösterecek bilmiyorum ama şu kesin alacağım traktör kesinlikle jhondere olacak.size tekrardan hayırlı olsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baba540, post: 519161, member: 21790"] [b]Ynt: **5055E 4WD** 5403 4wd yi 5055e 4wd ile değiştirdik!!![/b] sanırım büyük bir tesadüf ama sizin traktörü ben konya da bayide gördüm.o gün mersinden konya ya günü birlik bir tanıdığıma kamyonet almak için gitmiştik.bende de yeni oluşmayan başlayan bir jhondere hastalığı vardı.tesadüfen bayiyide görünce bir uğrayalım dedim.sizin aldığınız traktör 2011 model ve 320 saatte olmalı.üzerinde de gözde marka bir kabin vardı.kabinde çok şık duruyordu doğrusu.mersinde gördüğüm sıfır jhonderelerde bu kabin yoktu.içeriye traktörün fiyatı sormak için girdiğimde 3-4 kişi satış elamanının önünde pazarlık halindeydi.bende tesadüf bilmeden 5055 e nin fiyatını sordum.satış elamanıda bana şu anda abilerle 5055 için pazarlık yapıyoruz eğer bu abiler almassa (yan masada bir kişi daha vardı) şu beyfendi de bu traktör için bekliyor eğer onunlada anlaşamassak sizinle pazarlık yaparız dedi.sonra aynı bayiye 2 saat sonra uğradığımda traktör bayinin ortasına çıkarılmış ve satılmış demişlerdi.hatta sizin traktörün resmi bende var.tabi aynı traktörden bahsediyorsak.kasım-aralık gibi oldu bu olay.hayırlı olsun.çok güzel traktör aldınız.bende ciddi anlamda bir jhondere düşünüyorum.küçük bir çiftciyim.50-60 beygir bir traktör işimi rahatlıkla görür.çifttir harmandır işimiz yok.en yoğun olarak yaptığımız şey meyve taşımacılığı ve ilaçlama.jhonderelerin kuyruk millerinin çok iyi olduğunu duydum.bu arada senede en fazla yapacağım saat ise 200 saattir.onun için hangi modelini alsam diye düşünüyorum.3 seçeneğim var.yeni çıkan 5050 tek çeker - 5055 e tek çeker veya 5055 e çift çeker.bakalım şartlar ne gösterecek bilmiyorum ama şu kesin alacağım traktör kesinlikle jhondere olacak.size tekrardan hayırlı olsun. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
**5055E 4WD** 5403 4wd yi 5055e 4wd ile değiştirdik!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt