PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
5065e fotolar agrotek bagci
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="eyup reis33" data-source="post: 670172" data-attributes="member: 46081"><p><strong>Ynt: 5065e fotolar agrotek bagci</strong></p><p></p><p>şimdi bizim turboları en iyi çeviren john deerele. kuyruk milinde ilaçda yakıt çok az bizim 13 köylük eshabı keyf kirlik yoresinde 250 yi geçkin john deere var sacede bizim köyde 47 tane var... mesela çok yakıt denemesi oldu </p><p>BU 1. deneme</p><p>ben sana deyim bizm yore bagcı bizim yorede en agır iş turbo ilaçlama bizm orda con dere ciler 5050e ile yakıt denemesi yapıldı </p><p></p><p>tt 50 nin arkadasına 1000 lt HOLSAN İLAÇLAMA MAKİNESİ TAKTILAR 2LT MAZOT SERUMU YAPTILAR (EN SERİDE 3 MEME ACIK) TT 50 400 LT SU ARTIRDI 2LT MAZOT U BİTİRDİ JOHN DERE 5050E 1000 LT HOLSAN DA SUYUN HEPSİNİ BİTİRDİ 1.5 LT MAZOT YAKTI SU ARTIRMADI 1000LTYİ BİTİRDİ YANİ COK AZ YAKTI</p><p></p><p>bu 2. deneme td5040 vs 5050e</p><p>td5040 2ltlik serumda 1000lt suda kesinlikle gozlerimle gordum 800 lt su artirdi 2lt mazotu icti. </p><p></p><p>5050e ise 2ltlik serumda 1000lt suda kesinlikle gozlerimle gordum su artirmadi 1.5lt mazot yakti yarimlt mazot artirdi ve hic su artiemadi aradindaki farka bak sen yakit konusunda cook cimri bir </p><p> </p><p>5055e ile tt55 i denedik aynı turbo. aynı ayar bağ cok ama cok hafif rampa.tt55 e ye ben bindim bayılıyor kesliyor. 12 gaza düşüveriyor....</p><p></p><p>kuyruk mili konusnda jd jd jd 2004den beri kullanıyoruz birde turbo bizim yorede en agir işlerden biri yeri geliyor gunde 6 holder ilaç atıyoruz. </p><p></p><p>1.john deere </p><p></p><p>diğerleri turboda çok bayılıyor... babamın kuzenınde 2 tane 5303 çift çeker var 255t var turboda .berbat...jd kadar saglıklı çeviremiyor nh de aynı şekil az rampa görsün pısıyor.tumo bizim orada tutturamadı.hiç deneyemedik..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eyup reis33, post: 670172, member: 46081"] [b]Ynt: 5065e fotolar agrotek bagci[/b] şimdi bizim turboları en iyi çeviren john deerele. kuyruk milinde ilaçda yakıt çok az bizim 13 köylük eshabı keyf kirlik yoresinde 250 yi geçkin john deere var sacede bizim köyde 47 tane var... mesela çok yakıt denemesi oldu BU 1. deneme ben sana deyim bizm yore bagcı bizim yorede en agır iş turbo ilaçlama bizm orda con dere ciler 5050e ile yakıt denemesi yapıldı tt 50 nin arkadasına 1000 lt HOLSAN İLAÇLAMA MAKİNESİ TAKTILAR 2LT MAZOT SERUMU YAPTILAR (EN SERİDE 3 MEME ACIK) TT 50 400 LT SU ARTIRDI 2LT MAZOT U BİTİRDİ JOHN DERE 5050E 1000 LT HOLSAN DA SUYUN HEPSİNİ BİTİRDİ 1.5 LT MAZOT YAKTI SU ARTIRMADI 1000LTYİ BİTİRDİ YANİ COK AZ YAKTI bu 2. deneme td5040 vs 5050e td5040 2ltlik serumda 1000lt suda kesinlikle gozlerimle gordum 800 lt su artirdi 2lt mazotu icti. 5050e ise 2ltlik serumda 1000lt suda kesinlikle gozlerimle gordum su artirmadi 1.5lt mazot yakti yarimlt mazot artirdi ve hic su artiemadi aradindaki farka bak sen yakit konusunda cook cimri bir 5055e ile tt55 i denedik aynı turbo. aynı ayar bağ cok ama cok hafif rampa.tt55 e ye ben bindim bayılıyor kesliyor. 12 gaza düşüveriyor.... kuyruk mili konusnda jd jd jd 2004den beri kullanıyoruz birde turbo bizim yorede en agir işlerden biri yeri geliyor gunde 6 holder ilaç atıyoruz. 1.john deere diğerleri turboda çok bayılıyor... babamın kuzenınde 2 tane 5303 çift çeker var 255t var turboda .berbat...jd kadar saglıklı çeviremiyor nh de aynı şekil az rampa görsün pısıyor.tumo bizim orada tutturamadı.hiç deneyemedik.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
5065e fotolar agrotek bagci
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt