PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
5065e ile td65d yi karşılaştırırmısınız sizce hangisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mesuteker" data-source="post: 683646" data-attributes="member: 2945"><p><strong>Ynt: 5065e ile td65d yi karşılaştırırmısınız sizce hangisi</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>kardeş eminim benim yanımda çalışan pompacı arkadaşa almaya gittik adamlar pazarlığı bitirmişti gec kaldık</p><p>21500 e satılanaise karşı köyden oda peşin para istedi vadeli vermedi duydum oda satmış</p><p>2011 aldı burda biri 2 gün önce vadeli kabinsiz 25000 e 5000 verdi kalanı sonbaharda verecek</p><p>bahsettiğim traktörler tek ceker yanlış anlaşılmasın </p><p></p><p></p><p>Benim işyeri dolayısıyla sayısız traktör görme deneme şansım oluyor beldedeki traktörleri saymıyorum.adam dolduruyor burdan mazotu gidiyor tarlaya tekrar dolduruyor ne sürsün ne yaptın hemen hesaplıyorum.her çeşidi geliyor meraklı ve hevessli biri olarak genelde hepsini tanıyorum tanımasam bile soruyorum kaç model kaça aldın memnunmusun yakıtı nasıl. ben nh yi kötülemek için yazmıyorum biri demediki tt serisinden memnunum memnun olanlar var yok deil adam ilk motor almış başkasına binmemişki nerden bilsin .burası kocaman bir ova bilen bilir düvenci ovası derler burda görüp alma huyu var cok kötü 2008 de tt50 leri bir almaya başladılar alan alana eline 5000 tl alan gidiyor alıyor halende devam.ama bukadar alanın bu kadar satanıda var. birazcıkta motortan anlarım tamiri bakımı vesayre köye gidince beni arayan araya su arızalı bu çalışmıyor yağı değişecek suyu eklenecek vesayre.bu yönden hem şansızım işim başımdan aşkın hemde şanslıyım türlü çeşidini inceleme fırsatım oluyor olduda.traktör bayiside tanıdığım motor alıp satma işindede yardım ediyorum tanıdıklara ne marka olursa olsun. diyeceğim birşeyler yazarken paylaşırken deneyip görüp test edeceksin.ondan bundan duymaynan olmaz bu forumdaki herkes için söylüyorum bende dahil içlerine.</p><p>arkadaş yazmıçbahce serisi nh65 le 5065i kıyaslıyıor biri 9 vites biri 12 vites 5065 in karşılığı tt 65 dir biri 8 biri 9 vites karşılaştır sonra gel buraya yaz bide üstüne basa basa bahce serisi diyor bahçede olsa 65 hp sonuçta g...tü yere yakından korkacan beaaaa</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mesuteker, post: 683646, member: 2945"] [b]Ynt: 5065e ile td65d yi karşılaştırırmısınız sizce hangisi[/b] kardeş eminim benim yanımda çalışan pompacı arkadaşa almaya gittik adamlar pazarlığı bitirmişti gec kaldık 21500 e satılanaise karşı köyden oda peşin para istedi vadeli vermedi duydum oda satmış 2011 aldı burda biri 2 gün önce vadeli kabinsiz 25000 e 5000 verdi kalanı sonbaharda verecek bahsettiğim traktörler tek ceker yanlış anlaşılmasın Benim işyeri dolayısıyla sayısız traktör görme deneme şansım oluyor beldedeki traktörleri saymıyorum.adam dolduruyor burdan mazotu gidiyor tarlaya tekrar dolduruyor ne sürsün ne yaptın hemen hesaplıyorum.her çeşidi geliyor meraklı ve hevessli biri olarak genelde hepsini tanıyorum tanımasam bile soruyorum kaç model kaça aldın memnunmusun yakıtı nasıl. ben nh yi kötülemek için yazmıyorum biri demediki tt serisinden memnunum memnun olanlar var yok deil adam ilk motor almış başkasına binmemişki nerden bilsin .burası kocaman bir ova bilen bilir düvenci ovası derler burda görüp alma huyu var cok kötü 2008 de tt50 leri bir almaya başladılar alan alana eline 5000 tl alan gidiyor alıyor halende devam.ama bukadar alanın bu kadar satanıda var. birazcıkta motortan anlarım tamiri bakımı vesayre köye gidince beni arayan araya su arızalı bu çalışmıyor yağı değişecek suyu eklenecek vesayre.bu yönden hem şansızım işim başımdan aşkın hemde şanslıyım türlü çeşidini inceleme fırsatım oluyor olduda.traktör bayiside tanıdığım motor alıp satma işindede yardım ediyorum tanıdıklara ne marka olursa olsun. diyeceğim birşeyler yazarken paylaşırken deneyip görüp test edeceksin.ondan bundan duymaynan olmaz bu forumdaki herkes için söylüyorum bende dahil içlerine. arkadaş yazmıçbahce serisi nh65 le 5065i kıyaslıyıor biri 9 vites biri 12 vites 5065 in karşılığı tt 65 dir biri 8 biri 9 vites karşılaştır sonra gel buraya yaz bide üstüne basa basa bahce serisi diyor bahçede olsa 65 hp sonuçta g...tü yere yakından korkacan beaaaa [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
5065e ile td65d yi karşılaştırırmısınız sizce hangisi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt