PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
5085M JOHN DEERE Vites karmaşası , PRO JD ciler bir bakın lütfen.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mürsel YAZICI" data-source="post: 649381" data-attributes="member: 44042"><p><strong>Ynt: 5085M JOHN DEERE Vites karmaşası , PRO JD ciler bir bakın lütfen.</strong></p><p></p><p>içinden geçenlerde aydından bi arkadaş aradı jd nin pompasını tamir eden bi usta varmış o yapıyormuş en iyi bakalım garantisi bitmeden ona baktıracağım nasıl işse buda sıfır motor al pompa yaptır...rezilliğin danizkası nereye başvuru yyapacağımı bilmiyorum bu motoru devlet eliyle halletmem lazım amerika bizi ortadoğuda ki 3 dünya ülkesi ile karıştırıyo bulgaristana bile alman yapımı m serileri gelirken buraya meksika ve hindistan yapımı jd ler yolluyo motorun olmassa olmazı şanzuman ve hidroliğinden çalarak piyasada ucuz motorla tutunmaya çalışıyo </p><p></p><p></p><p>arkadaş işte gelin birlik olalım eğer sorun sadece bizle alakalı değilse bu sorunu iletmemiz lazım ki sorun çözülsün yoksa servise kalırsak işin yaş</p><p></p><p>3 tane 6030 var asıl sorun şöyle ben kısaca anlattım pompaya giren yağ hortumu basınçdan dolayı patlıyo tam kabinin altında iğne deliği gibi belli bi süre sonra ses gelmeye başlıyo sen farkedemiyorsun ve sonunda pompa yanıyo hema malı ben şahidim buna ama çekişi felan diyecek yok birde motorun gövde boyası berbat azıcık bi darbede kırılıyo ve paslanıyo..sedece konfora önem veriyorlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mürsel YAZICI, post: 649381, member: 44042"] [b]Ynt: 5085M JOHN DEERE Vites karmaşası , PRO JD ciler bir bakın lütfen.[/b] içinden geçenlerde aydından bi arkadaş aradı jd nin pompasını tamir eden bi usta varmış o yapıyormuş en iyi bakalım garantisi bitmeden ona baktıracağım nasıl işse buda sıfır motor al pompa yaptır...rezilliğin danizkası nereye başvuru yyapacağımı bilmiyorum bu motoru devlet eliyle halletmem lazım amerika bizi ortadoğuda ki 3 dünya ülkesi ile karıştırıyo bulgaristana bile alman yapımı m serileri gelirken buraya meksika ve hindistan yapımı jd ler yolluyo motorun olmassa olmazı şanzuman ve hidroliğinden çalarak piyasada ucuz motorla tutunmaya çalışıyo arkadaş işte gelin birlik olalım eğer sorun sadece bizle alakalı değilse bu sorunu iletmemiz lazım ki sorun çözülsün yoksa servise kalırsak işin yaş 3 tane 6030 var asıl sorun şöyle ben kısaca anlattım pompaya giren yağ hortumu basınçdan dolayı patlıyo tam kabinin altında iğne deliği gibi belli bi süre sonra ses gelmeye başlıyo sen farkedemiyorsun ve sonunda pompa yanıyo hema malı ben şahidim buna ama çekişi felan diyecek yok birde motorun gövde boyası berbat azıcık bi darbede kırılıyo ve paslanıyo..sedece konfora önem veriyorlar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
5085M JOHN DEERE Vites karmaşası , PRO JD ciler bir bakın lütfen.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt