PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
52 saatte claas
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sehzade" data-source="post: 545020" data-attributes="member: 17"><p><strong>Ynt: 52 saatte claas</strong></p><p></p><p></p><p>tebrik ederim marmara591 çok doğru bir konuya temas etmişsiniz..bunu göz önünde bulundurmak lazım.. </p><p>burada claas ya da herhangi bir markanın kalitesini tartışacak değilim,bilakis claas hoşuma giden markalardan biridir..genel anlamda ithal traktörler için konuşuyorum,satış sonrası hizmet dediğimiz yedek parça ve servis hizmetleri maalesef çiftçilerimizi fazlasıyla mağdur etmekte.. aylarca serviste parça bekleyen traktör sahipleri tanıyorum çevremde.. dünyanın en süper traktörü olsun kaç yazar beni mağdur ettikten sonra,işimi göremedikten sonra... ağzı yanan ithal traktör sahipleri yerliye yönelmeye başladı artık.. kimse sanmasın ki yerli daha ucuz o yüzden tercih ediliyor,ucuzluktan ziyade servis ve yedek parça sıkıntısı olmaması en büyük etken yerli tercihinde..</p><p> buradaki mevzu anlatılanlara göre basit bir mevzuymuş,bunu bile çözmüyorlarsa diyecek laf yok..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sehzade, post: 545020, member: 17"] [b]Ynt: 52 saatte claas[/b] tebrik ederim marmara591 çok doğru bir konuya temas etmişsiniz..bunu göz önünde bulundurmak lazım.. burada claas ya da herhangi bir markanın kalitesini tartışacak değilim,bilakis claas hoşuma giden markalardan biridir..genel anlamda ithal traktörler için konuşuyorum,satış sonrası hizmet dediğimiz yedek parça ve servis hizmetleri maalesef çiftçilerimizi fazlasıyla mağdur etmekte.. aylarca serviste parça bekleyen traktör sahipleri tanıyorum çevremde.. dünyanın en süper traktörü olsun kaç yazar beni mağdur ettikten sonra,işimi göremedikten sonra... ağzı yanan ithal traktör sahipleri yerliye yönelmeye başladı artık.. kimse sanmasın ki yerli daha ucuz o yüzden tercih ediliyor,ucuzluktan ziyade servis ve yedek parça sıkıntısı olmaması en büyük etken yerli tercihinde.. buradaki mevzu anlatılanlara göre basit bir mevzuymuş,bunu bile çözmüyorlarsa diyecek laf yok.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
52 saatte claas
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt