PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
52 saatte claas
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hermiyas" data-source="post: 545063" data-attributes="member: 41641"><p><strong>Ynt: 52 saatte claas</strong></p><p></p><p>Ön ağırlıklar hariç extra olarak ne diyor sahibi'ALDIĞIM GÜNDEN BERİ EL GAZI ÇALIŞMIYOR' yani her türlü makinayı satan ana işi TRAKTÖR we TARIM aletleri olmayan makina babında ne bulursa satan bir firmadan herhangi bir ürün almayın.</p><p></p><p>Sahibini dürüstlüğünden dolayı örnek insan ewladı olduğu için tebrik etmek gerekiyor. </p><p></p><p>Kullanıcı hataları elbette wardır lakin bir tarım aleti batarsa önden çekilebilir. Erkan ' nın dediği gibi yerli firmaların klasik cinliği orjinal alırsa ağırlıkları 500€ werecek yurt içinde yaptırırsa 250€ ya iş bitecek.</p><p></p><p>KOÇ, ENKA, SABANCI w.s. gibi özellikle borsaya kote firmalardaki profesyonel yöneticiler ortaklara we yatırımcılara karşı şirin gözükmek maksimum kazanç kar sağlamak için her zaman bu tarz cinlikler yapar. Dolayısı ile karşınızda esnaf olarak muhatap bulabileceğimiz firmaların ürünlerini tercih etmeliyiz...Kendi adıma en azından bu şekilde dawranıyorum... </p><p></p><p>Hemen muhalefet oluşmasın bu konuda yüzlerce örnek werebilirim...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hermiyas, post: 545063, member: 41641"] [b]Ynt: 52 saatte claas[/b] Ön ağırlıklar hariç extra olarak ne diyor sahibi'ALDIĞIM GÜNDEN BERİ EL GAZI ÇALIŞMIYOR' yani her türlü makinayı satan ana işi TRAKTÖR we TARIM aletleri olmayan makina babında ne bulursa satan bir firmadan herhangi bir ürün almayın. Sahibini dürüstlüğünden dolayı örnek insan ewladı olduğu için tebrik etmek gerekiyor. Kullanıcı hataları elbette wardır lakin bir tarım aleti batarsa önden çekilebilir. Erkan ' nın dediği gibi yerli firmaların klasik cinliği orjinal alırsa ağırlıkları 500€ werecek yurt içinde yaptırırsa 250€ ya iş bitecek. KOÇ, ENKA, SABANCI w.s. gibi özellikle borsaya kote firmalardaki profesyonel yöneticiler ortaklara we yatırımcılara karşı şirin gözükmek maksimum kazanç kar sağlamak için her zaman bu tarz cinlikler yapar. Dolayısı ile karşınızda esnaf olarak muhatap bulabileceğimiz firmaların ürünlerini tercih etmeliyiz...Kendi adıma en azından bu şekilde dawranıyorum... Hemen muhalefet oluşmasın bu konuda yüzlerce örnek werebilirim... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
52 saatte claas
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt